Red Bull JOURNEYversity: 3 дни катерачни приключения в едно видео

0
 

Сподели

Shares

RedBull JOURNEYversity е приключенски университет за журналисти, оператори и филмейкъри. Благодарение на него 9 нахъсани участници бяха въвлечени в света на катеренето, за да го съпреживеят. В продължение на 3 дни – 10, 11 и 12-ти септември, те се срещнаха отблизо с екстремния спорт, учеха се да го практикуват, заснемат и отразяват. След като толкова много камери, фотоапарати, диктофони и емоции се срещнаха на едно място, нямаше как да не се роди нещо ново. Освен любовта към катеренето и приключенския дух в участниците, се появиха и техните разкази, снимки и кадри. Ако искате и вие да усетите от емоцията, вижте видеото на Александър Пехлев, един от филммейкърите в RedBull JOURNEYversity, и прочетете неговата история.

Red Bull JOURNEYversity
Снимка: Владимир Калудиев, Red Bull JOURNEYversity

„Представям ви видеото, което създадох за Red Bull JOURNEYversity – приключенският университет, в който имах удоволствието да участвам.
Събитието се проведе в Boulderland (София / България) – място, където можете да се срещнете със страхотни хора, да научите основите на катерене и много повече.
Това беше страхотно преживяване за мен. Прекрасно време за катерене, снимане и общуване с всички.
Специални благодарности на всички от Red Bull, списание 360°, XCoSports, Beardfrost Productions, Walltopia, Boulderland и Pik 3000 за тази възможност и пътя, през който преминахме през тези три дни!“

Оператор и монтажист: Александър Пехлев
Музика: Martin Stavred aka Soulslept
Трейнъри: Петя и Влади, Боулдърленд

Следващият етап е Petzl RocTrip2014. Международното катерачно турне преминава през България и в периода 18-22 септември 4 от селектираните участници в Red Bull JOURNEYversity ще могат да го съпреживеят и отразят. Те, заедно с екипа и трейнърите на Red Bull JOURNEYversity, ще се впуснат в едно истинско приключение. Местата, които ще посетят със стотиците катерачи са т. нар. „базови лагери“ край Враца, Карлуково и Рилския манастир. Пътуването ще бъде на борда на новия Nissan X-Trail.

Red Bull JOURNEYversity
Снимка: Любомир Спиров, Red Bull JOURNEYversity

Партньори на кампанията Red Bull JOURNEYversity, инициирана от 360° и Ред Бул, са Walltopia – лидер в производството на катерачни стени, GoPro чрез XCoSports – официален представител за България, Petzl чрез Pik 3000 – официален представител за България и Beardfrost Productions.

Red Bull JOURNEYversity
Снимка: Яне Голев, Red Bull JOURNEYversity

Повече за RedBull JOURNEYversity можете да научите от тук.

Още от Red Bull JOURNEYversity:
Дневникът на един начинаещ катерач, Йордан Радичков
Пътешествие с неизвестен край, Северина Митева
Кръв, пот и мечти, Свилен Георгиев
Red Bull JOURNEYversity – голямото приключение предстои!, Александра Ненкова

Red Bull JOURNEYversity

Партньори на кампанията Red Bull JOURNEYversity, инициирана от 360° и Ред Бул, са Walltopia – лидер в производството на катерачни стени, GoPro чрез XCoSports – официален представител за България, Petzl чрез Pik 3000 – официален представител за България, Nissan и Beardfrost Productions.

RedBull JOURNEYversity

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.