Яке Montt – едно практично, топло решение

0
 

Сподели

Shares

Студени дни, дъждове и хладно време. Едно практично решение, за да се предпазите от влагата, вятъра и студа е непромокаемото яке Montt.

Mont_002

To е с леко удължена кройка, предназначена да пази добре кръста. Подходящо е за трекинг и ежедневна употреба. Снабдено е с мрежеста подплата от вътрешната страна и отвор за проветрение отзад. Качулката може да бъде лесно и бързо свалена при желание, а в талията има възможност за регуилируемо притягане. Якето притежава общо девет джоба, които са удобно разположени. Подплатата му е направена от 65% полиестер и 35% памук, докато външната част е изработена от надеждната материя G-1000. Якето предлага приятен и изчистен дизайн, комфорт и функционалност.

• Външна част: G1000
• Подплата: 65% полиестер / 35% памук
• Тегло: 1.400 кг
• Размер: M до XXL

Повече за модела Montt може да намерите тук.

Mont_003

G-1000 – Топ материята в outdoor екипировката
Безбройните експедиции по целия свят са доказали трайността и устойчивостта на материята G – 1000 – основа във всяка дреха на Fjällräven. Ake Nordin кръщава материята на шведската експедиция до Гренландия състояла се през 1966 г. (G – Grenland). Тя представлява комбинация от здраво вплетени нишки (65% полиестер и 35% памук). Устойчива, дишаща и приспособима към различните нужди на планинаря в зависимост от предстоящия преход. Освен първоначално създадената Original Fjällräven разработват още четири материи: Silent – безшумна и мека, Lite – лека и удобна, Eco – екологичната алтернатива и Heavy Duty – по-здравият плат.
След нанасянето на вакса от пчелен восък и парафин – Greenland Wax, върху G-1000, материята става перфектна, изключително здрава, ветро и водоустойчива Освен доказаното си качество G-1000 отблъсква насекоми и предпазва от UV лъчите на слънцето. Така спокойно ще преоткриете красотата на природата.

Продуктите на Fjällräven можете да намерите освен в електронния магазин Camouflage.bg, и във физическия, който се намира в София, жк Гоце Делчев, ул. Костенски водопад 58.

Магазин Camouflage
Магазин Camouflage

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.