Camouflage.bg смъква с до 45% цените на шведски ученически раници

0
 

Сподели

Shares
Раници Kånken от Fjällräven
Раници Kånken от Fjällräven

В началото на септември магазин Camouflage.bg пусна в разпордажба цялата колекция на шведската компания Fjällräven с 30% по-ниски цени. Седмица по-късно магазинът обявява нови, още по атрактивни цени на продукте Kanken – най-популярните раници в Щвеция.

Повече за промоцията можете да научите от тук.

Раницата Kånken на Fjällräven излиза на пазара през 1978 г. Концепцията на модела е да щади гърбовете на учениците, като разпределя тежеста върху гръбначния стълб равномерно. Така се превръща в алтернатива на стандартната ученическа чанта и в символ на либералните възгледи. Когато създава продукта, Ake Nordin (основател на Fjällräven), се надява да продаде 200 раници през първата година, но продажбите надхвърлят 400 броя. През 1979 г. продажбите стигат 30 000 раници, въпреки упоритите критици, които я наричали „Комунистическият гърбушко“.

Kanken

От първата продадена Kånken, преди 35 години, раницата е помогнала на милиони деца в борбата с гръбначните изкривявания. Това я прави един от най-популярните продукти на Fjällräven, сред родители по цял свят. От създавването й до сега колекцията не е променяна, но е допълнена с няколко модела и цвята.

Подробна информация за различните модели раници Kanken може да намерите тук.

Knken22_600

Продуктите на Fjällräven можете да намерите освен в електронния магазин Camouflage.bg, и във физическия, който се намира в София, жк Гоце Делчев, ул. Костенски водопад 58.

Магазин Camouflage
Магазин Camouflage

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.