Представяне на кампанията „Професия ХИЖАР“

0


Дата на събитието: 17.09.2014

Сподели

Shares

r

„Българи на път” и хижа Козя стена са инициатори на една прекрасна благотворителна кампания, а именно „Професия Хижар“ с подкрепата на списание 360°.

Повече за кампания „Професия Хижар“ можете да прочетете тук.

Със събраните средства ще бъде закупена и монтирана хибридна електросистема на хижа Козя стена, която да осигури почти непрекъснато електрозахранване, да улесни работата на хижарите и да превърне хижата в едно по-гостоприемно място за туристите.

Клуб на пътешественика

Таня Даскалова, главен инициатор на кампанията, ще разкаже малко повече за професията на хижаря. Разберете какво подтиква един човек да стане хижар, какво е накарало „Българи на път“ да започнат кампанията, какви са нейните цели и как всеки от вас може да бъде активен, посредством участието си в дейностите като фотоконкурс и фотоизложба, множество преходи към хижа Козя стена и т.н. Представянето ще бъде направено в, може би, най-подходящото място в София – Клуб на пътешественика на 17-ти септември (сряда) от 19 ч. Входът е свободен, но се изисква предварително потвърждение, тъй като местата са ограничени.

Представяне на кампанията „Професия ХИЖАР“
Дата: 17-ти септември 2014 г. (сряда)
Начало: 19: ч.
Вход Свободен!
Клуб на пътешственика, София, улица „Виктор Юго“ 5 (първата пряка вдясно на Иван Асен II от Орлов мост)

Записването става по следния начин:
– с лично съобщение
– на e-mail: travellersclub.bg@gmail.com
– телефон: 0882 29 28 77

Можете да се включите във фото конкурс към „Дни на предизвикателствата“. Средствата от него ще отидат за хижа Козя стена. Повече подробности тук.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.