Представяне на кампанията “Професия ХИЖАР”Дата на събитието: 17.09.2014
0

Сподели

0Shares
0 0

r

„Българи на път” и хижа Козя стена са инициатори на една прекрасна благотворителна кампания, а именно “Професия Хижар” с подкрепата на списание 360°.

Повече за кампания “Професия Хижар” можете да прочетете тук.

Със събраните средства ще бъде закупена и монтирана хибридна електросистема на хижа Козя стена, която да осигури почти непрекъснато електрозахранване, да улесни работата на хижарите и да превърне хижата в едно по-гостоприемно място за туристите.

Клуб на пътешественика

Таня Даскалова, главен инициатор на кампанията, ще разкаже малко повече за професията на хижаря. Разберете какво подтиква един човек да стане хижар, какво е накарало “Българи на път” да започнат кампанията, какви са нейните цели и как всеки от вас може да бъде активен, посредством участието си в дейностите като фотоконкурс и фотоизложба, множество преходи към хижа Козя стена и т.н. Представянето ще бъде направено в, може би, най-подходящото място в София – Клуб на пътешественика на 17-ти септември (сряда) от 19 ч. Входът е свободен, но се изисква предварително потвърждение, тъй като местата са ограничени.

Представяне на кампанията “Професия ХИЖАР”
Дата: 17-ти септември 2014 г. (сряда)
Начало: 19: ч.
Вход Свободен!
Клуб на пътешственика, София, улица „Виктор Юго“ 5 (първата пряка вдясно на Иван Асен II от Орлов мост)

Записването става по следния начин:
– с лично съобщение
– на e-mail: travellersclub.bg@gmail.com
– телефон: 0882 29 28 77

Можете да се включите във фото конкурс към “Дни на предизвикателствата”. Средствата от него ще отидат за хижа Козя стена. Повече подробности тук.

Сподели

0Shares
0 0

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.