Kanken – най-популярната раница в Швеция

0
 

Сподели

Shares

Fjällräven е истинска класика сред раниците. С изчистен, стилен дизайн и разнообразие от цветове, качествените шведски раници са се наложили и са станали емблематични в родината си.

Kanken - най-популярната раница в Швеция

Продуктите на Fjällräven се появяват на българския пазар през лятото на 2011 г. Сред многобройния асортимент няма как да се подмине класическата раница – Kanken. Моделът Classic е чудесен избор за всяко дете. С нея то може да спортува или да ходи на училище. Общият й капацитет е 16 литра, а теглото й е само 300 грама. Kanken излиза през 1978 г. с цел да предотврати гръбначните проблеми сред учениците в Швеция.

• Вместимост: 16 л
• Тегло: 0.300 кг
• Материал: найлон
Повече за Kanken Classic от Fjällräven можете да научите от тук.

Kanken - най-популярната раница в Швеция

Kонцепцията на Fjällräven е, че за добрите навици никога не е твърде рано. Ето защо проектират по-малка версия на досега известната класическа раница. Kanken Mini е подходяща за деца и дори за възрастни, които биха предпочели компактна раница. Моделът е перфектен за училищни излети или за лека всекидневна чанта, в която да приберете вашия портфейл, бутилка с вода, плод или каквото искате да имате под ръка. Изработена от лека, здрава Vinylon F материя, която е прахо и водоустойчива. Главният джоб има възможност за широко отваряне, което я прави лесна за редене. Раницата притежава два странични и един преден джоб с цип, дръжки отгоре и еластични презрамки за рамо.

Kanken - най-популярната раница в Швеция

• Вместимост: 7 л
• Тегло: 0.220 кг
• Материал: найлон
Повече за Kanken Mini можете да научите от тук.

Kanken - най-популярната раница в Швеция

Ако вече сте минали ученическата възраст, но искате хубава, функционална раница за лаптопа си, Fjällräven са помисли и за вас. Моделът Kanken Laptop се предлага в два варианта – за 15 инча и 17 инча преносими компютри. Общият й капацитет е 20 литра, а теглото и е 500 грама.

• Вместимост: 20 л
• Тегло: 0.500 кг
• Материал: найлон
Повече за Kanken Laptop можете да научите от тук.

Kanken - най-популярната раница в Швеция

Ако продуктите Fjällräven са ви впечатлили, имайте предвид, че в Camouflage.bg можете да намерите голямо разнообразие от тях, при това на промоционална цена. Там тече голямата тотална разпродажба на продуктите на шведската компания. Тя обхваща над 40 артикула Fjällräven, с които можете да се сдобиете с 30% по-ниска цена до изчерпване на количествата. Раници, палатки, облекло – всичко с доказано шведско качество. Повече за промоцията можете да научите от тук.

Kanken - най-популярната раница в Швеция

Продуктите на Fjällräven можете да намерите освен в електронния магазин Camouflage.bg, и във физическия, който се намира в София, жк Гоце Делчев, ул. Костенски водопад 58.

Camouflage.bg
Магазин Camouflage

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.