Salomon Shogun

0
 

Сподели

Shares

Salomon създаде тези изключителни фрийрайд ски с живо бамбуково ядро и намаляващи вибрациите фибри от вулканичен базалт. Тези натурални и същевременно – нетрадиционни материали за ски, постигат намаляване на вибрациите и едновременно с това дават достатъчно контрол.

Salomon Shogun

Днес фрийрайд скиорите се състезават да имат по-широки ски. Salomon Shogun се е погрижил да се чувстваш господар на пудрата със своята 101-милиметрова талия и радиус на завоя от впечатляващите 29,5 метра.

Извивка на носаИзвивка на опашкатаКант

За да отговори на нуждите на истинските фрийрайдъри, Salomon създават ските Shogun във взаимодействие с един от големите състезатели в Голямата планина – Марк Абма. Както самият Марк казва, Salomon Shogun са твоите дебели ски за всеки ден. За всеки ден, защото параметрите на ската и използваните технологии дават възможност да се наслаждаваш на максимум усещане не само в пухкавия сняг, но и на пистата, където обикновено фрийрайд ските създават доста неудобства.
Salomon Shogun са подходящите ски и за всички, които са пристрастени към снежната мода или за така наречените „фешъни” – дизайнът е впечатляващ, а и сам по себе си издава един от материалите, използвани за направата на ските – бамбук.

willwissman_Salomon

Salomon Shogun има и своята „зелена” концепция, създадена от самия Марк Абма. Част от приходите от продажбата на модела ще бъде предоставена на благотворителната организация на Марк, бореща се за развитието на алтернативни „зелени” енергийни източници.

Salomon Shogun едва ли ще те превърнат в снежен шогун, но ще създадат предпоставката да се усъвършенстваш, изпитвайки максимум наслада. Ските имат и своя женски вариант, който носи логичното име Salomon Geisha. Потърси шогуна в себе си сега – със Salomon Shogun!

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.