24-часов планински веломаратон край Хисаря

0


Дата на събитието: 06.09.2014

Сподели

Shares

24-часов планински веломаратон край Хисаря

И тази година Велоклуб „Крива спица” организира „24 часов маратон по планинско колоездене“. Това е осмото подред издание, което ще се проведе на 6 и 7 септември 2014 г. по разнообразно трасе край село Мътеница, Хисарско.

Разказ от миналогодишния маратон можете да прочетете тук.

24hMTB_2014_poster

Вече над 100 колоездачи са регистрирани за денонощната надпревара. Те ще бъдат разделени в три категории:

– индивидуални състезатели (соло-мъже и соло-жени), където предизвикателството е най-сериозно – от началото до края борба с трасето и собствената воля за още една и още една обиколка;

– в отбор от по двама състезатели, без значение на пол и националност, които рамо до рамо, гума до гума трябва да устоят на гората, тъмнината и умората;

– в отборни щафети, където от двама до четирима колоездачи се редуват да дават всичко от себе си в стремежа отбора им да натрупа най-много обиколки по 11- километровото трасе.

 24-часов планински веломаратон край Хисаря

Стартът ще бъде даден в 13:00 часа на 6-ти септември, а финалът е по същото време на следващия ден. Лагерът край село Мътеница е на достъпно за автомобили място, край сенчеста и мека поляна.

Маратонците ще мерят сили за наградите на веломагазини Velocity , магазини Стената, магазини за спортна екипировка Basecamp, велобагажници IVTEC , световно известните байк марки IXS и XLC, както и иконите в спортно-туристическото оборудване Deuter, Julbo, Gerber, Silva, а момчетата от FixNRide ще осигурят сервиз на място.

Списание 360° е медиен партньор на събитието.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.