Всички заслужават криле!

0
 

Сподели

Shares

SKY CAMP - тандемен полет с парапланер

От първи септември до 31-ви октомври 68 души в неравностойно положение ще могат да полетят благодарение на социалната кампания „Лети повече“ на Sky Camp.

Полетите са тандемни с парапланери, а хората, които ще им се насладят са избрани със специален конкурс. Те написаха лирично признание, в което разказват за мечтата си да полетят – и ето, че тя се осъществява! Участниците ще могат да се докоснат до небето над Сопот и да усетят неповторимата емоция да се рееш като птици. Сигурността им ще бъде осигурена от квалифицирани професионални тандемни пилоти.

SKY CAMP - тандемен полет с парапланер

Повече за конкурса можете да научите от тук.

Идеята се осъществява благодарение на клуб „Лети Независим“ (познат още като Sky Camp) в партньорство с „Асоциация на пилотите и инструктори по парапланеризъм“.

Кампанията е насочена към младежи от социалните домове, хора с физически увреждания, самотни или многодетни майки, бежанци и наркозависими. На всеки един участник ще бъде даден шанс да усети какво е да лети.

Да полетиш със Sky camp

Клуб „Лети Независим“ организира курсове за специфични тандемни полети с хора с физически увреждания, както и стандартни курсове за тандемни пилоти. Повече за тях множете да научите от тук.

Ако подкрепяте кампанията и искате да помогнете на още много мечтаели да полетят – свържете се с организатпорите и станете партньор на инициативата. Вашето съдействие ще помогне за ежегодното ù осъществяване. За целта можете да се свържете с със Sky Camp на имейл: info@sky-camp.com.

SKY CAMP - тандемен полет с парапланер

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.