Излез навън! Скочи в емоцията!

0
 

Сподели

Shares

Излез навън! Скочи в емоцията!

Омръзнало ти е по цял ден да се взираш в компютъра? Възхищаваш се на хората, които непрекъснато търсят новото, дори екстремното, и не спират да се забавляват. Мечтаеш да си един от тях, да се почувстваш истински жив? Искаш да се изпълниш с щастие и да се втурнеш с главата напред в силната емоция? Можеш да го направиш! Излез навън, разпери ръце и се хвърли в нещо ново!

Най-голямата и бързо развиваща се хостинг компания у нас Superhosting.bg те предизвиква със своята кампания „Излез навън! Остави на нас грижата за твоя сайт!“.

Излез навън! Скочи в емоцията!

Да скочиш с бънджи е един от най-бързите, лесни, но и невероятно красиви начини да се срещнеш лице в лице с екстремното. Емоцията, с която те дарява бънджи скокът е незаменимо приключение, което задължително трябва да си доставиш! Ще разцепиш въздуха, ще усетиш свистенето на вятъра в ушите си, а споменът от преживяването ще те усмихва с месеци напред. Преживяването ще събуди сетивата ти, ще развихри въображението и ще видиш света под друг, различен ъгъл!

Излез навън! Скочи в емоцията!

Бънджито е идеална възможност да превъзмогнеш себе си и да се изненадаш от способностите си! Само едно скачане те дели от магическото удоволствие, което ще изпиташ от свободното падане. Всеки, осмелил се да скочи, ще потвърди, че става дума за повече от екстремно изживяване. Експерти психолози твърдят, че бънджи скоковете са отлична тренировка за изграждане на характера и справяне със страховете.

Адреналиновата експлозия ще раздумка сърцето, ще спре дъха за секунда, ще изчисти съзнанието от всички злободневни мисли и в резултат човек разбира какво означава да е господар на живота си, в буквалния смисъл!

Излез навън! Скочи в емоцията!

Скок с бънджи е една от наградите в лятната игра на Superhosting.bg! Невероятно изживяване, което можеш да спечелиш при закупуването на хостинг план СуперПро или СуперХостинг. Имаш уникалната възможност да си сред късметлиите, които ще скочат от едно от най-интересните места за бънджи в страната. Локациите, които те очакват, за да тестват смелостта ти, са подбрани от екипа на Спортен клуб „Вертикален свят“. Едната е входът на пещерата Проходна край Карлуково. Тя представлява естествен скален мост с височина на големия вход 40,5 метра. Определено това е най-красивото място за бънджи в страната! Другият обект, който може да бъде избран, определено предизвиква с мащабите си. Става въпрос за моста във Витиня. Със своите 115 метра той е най-високият на Балканите.

Общата продължителност на кампанията е девет седмици, а ти имаш шанс, до 28 септември, да се включиш в специална томбола за наградите на Superhosting.bg, да излезеш навън и да усетиш силната емоция.

Излез навън!

Освен скок с бънджи, при закупуване на хостинг план СуперПро или СуперХостинг, можеш да спечелиш още:
гмуркане край Созопол
каяк пътешествие в Гърция
– виа ферата
тандемен полет с парапланер

Сега можеш да се забавляваш, докато Superhosting се грижи за сайта ти.

Повече за играта и наградите можеш да научиш от Superhosting.bg.

Предизвикай себе си и грабни възможността! Излез навън и скочи в емоцията!

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.