За лисиците, колоездачите и дрехите

0
 

Сподели

Shares

FOX

Познатата колоездачна марка FOX се е развихрила в новия магазин на Scott. Там можете да се облечете от глава до пети за най-различни поводи и всичко да е с лисичето лого.

Рокля FOX Sheer Desire

Рокля Sheer Desire и панталон Selecter Chino

И ако си представяте само профилирана колоездачна екипировка, жестоко се лъжете. В магазина на Scott, а и в онлайн версията му, ще намерите почти всичко, което ви трябва, за да се премените както за каране на маунтин байк, така и за дефилиране по улици и барове. Тениски, потници, блузи, портмонета, панталони, обувки, шапки, пуловери, рокли, шорти, наколенки, раници, чанти и, разбира се, колоездачни каски и ръкавици – всичко това се предлага от FOX.

FOX

Къси панталони FOX Selecter Chino и тениска FOX Dirt Rag

Колкото и да е разнообразен асортимента, едно нещо важи за всичко от марката –високият клас е гарантиран.

FOX

Потник Grind Cami

Изключително приятната изненада в колекцията е градската линия. Всичко е с модерен, изчистен дизайн, следващ изцяло линията на марката с цел да се чувствате максимално добре.

Ако роклите ви изглеждат неустоими, но не знаете как да ги комбинирате с колелото, ето една идея – карайте със стотинки в гащите.

FOX

Сред толкова много градски дрехи обаче, запалените райдъри не са останали забравени. Колоездачната екипировка на FOX е изключително качествена. Има неща за най-различни видове колоездене като All mountain, Trail, маунтин байк, даунхил, фрийрайд и т.н. Бързо съхнещи, дишащи и охлаждащи материи, предвидено място за протекции, устойчиви на избледняване – за всичко е помислено при колоездачните дрехи.

FOX

Новият магазин на Scott работи от 10 до 20 ч. от понеделник до петък, от 11 до 19 в събота и 11-17 в неделя. Адресът му е ул. Козяк 14, София. Повече за него можете да научите от тук.

Scott

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.