Найджа Хюстън – нова страница в скейтборд историята

0
 

Сподели

Shares

На 24-ти август 2014-та година Найджа Хюстън написа нова страница в историята на скейтборда!

NH1

Мястото е Нюарк, Ню Джърси. А Найджа Хюстън успя да спечели всички кръгове от Street League Skateboarding в един сезон и взе титлата шампион на Streer League Skateboarding Nike SB Super Crown 2014.

p19071c7sr14d2suhi9clan1klu9_900

„Щастлив съм от тази година, беше идеална. Да спечеля всичко е нещо, което не очаквах и не съм си поставял за цел, но сезонът мина много добре. Тренирах усилено и добавих куп нови трикове. Надъхан съм и с нетърпение очаквам следващата година“, казва Найджа.

NH4

Въпреки ожесточената конкуренция в лицето на Хуан Оливиера, Тори Пудуил и Мат Бергер, Нйджа успя да затвърди своите позиции с много опасни и трудни за изпълнение уреди и да спечели всички кръгове.

NH3

„Вместо да правиш трик, за да подобриш резултата, по-добре е да изпълниш нещо, в което си сигурен.“

След финала, вечерта завърши с DIAMONDLIFE Afterparty и 20 минутно каране, където най-високата оценка печели наградата на Diamond Supply Co. Онийл е известен с изключително техничните си изпълнения и прибра чека за 3500 долара.

NH2

И така, нова страница в историята на скейтборда бе написана тази година. Хюстън остана непобеден, Онийл спечели най-добър трик, а по време на финалите имаше седем оценки в 9-ките.Остава да видим от тук на къде ще поеме този спорт.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.