Сандали или обувки? И двете с TEVA Kimtah

0
 

Сподели

Shares

Ако се двоумите какво да обуете – проветривите, но несигурни сандали или обувки, в които краката са обезопасени, но им е горещо – TEVA Kimtah е решение за вас.

TEVA Kimtah

Перфектната обувка за топло време не винаги трябва да е точно сандал. TEVA са създали интересни хибридни модели, които съчетават удобствата на сандал и лека обувка. В тях краката дишат, чувстват се леко и свободно, а в същото време са защитени.

TEVA Kimtah

TEVA Kimtah е сандало-обувка, с която получавате удобството, лекотата и дишането на сандал, но със сигурността на обувка. Оригиналната Spider подметката със здрав захват прави Kimtah идеални за всякакъв терен. Друг плюс на обувките е, че не попиват вода. Това ги прави идеални за джапане, преминаване на реки и всякакви поводи за мокрене, от които няма да излезете подгизнали.

TEVA Kimtah имат и специална антимикробна система Microban® zinc-based, която предпазва вас и околните от неприятни миризми.

TEVA Kimtah

Обувките TEVA Kimtah, както много други модели с марката TEVA, можете да намерите в магазин Camouflage. Освен в електронния магазин Camouflage.bg и физическия в София, жк Гоце Делчев, ул. Костенски водопад 58, сандали TEVA ще откриете и в магазини Стената.

Историята на TEVA датира от началото на 80-те, а името означава означава „природа“ на иврит. Логото с ръката е индиански символ за „приятелство“ и „вода“. Вдъхновена от водата, TEVA и до днес остава свързана с нея – затова през 2011 г. започват кампанията „A pair for a foot“, или за всеки закупен чифт обувки, ще изчистят един фут брегова линия някъде по света. През 2012 година това са над 1300 км в Щатите и Япония.

TEVA

Още от TEVA:
Леки, летни трекинг обувки от TEVA
Сандали Tirra от Teva – за всеки терен
Сандали OLOWAHU от Teva – за леко и свежо усещане
Сандали Toachi от TEVA – въздух и свобода за краката
Да ходиш по вода с TEVA Tanza

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.