Exploited!

0


Дата на събитието: 08.04.2010

Сподели

Shares

Кой казва, че пролетта е само време за любов и песента на птичките? Който и да е, на 8 април ще бъде категорично опроверган, защото мощен рок ще заглуши всички останали напеви. Пригответе се, защото ТАНГРА МЕГА РОК празнува своя четвърти рожден ден – и ще го направи подобаващо! На сцената в столичния клуб “Blue Box” отново ще се качат легендарните шотландски пънк-откачалки от THE EXPLOITED, които ще стартират европейското си турне именно от София. Бандата на Уоти Бъкън идва заредена с много официален мърчъндайз, за да ви отвее с вечните пънк химни „Punk’s Not Dead“, „Sex And Violence”, както и по-новите траш удари „Beat The Bastards“ и „Fuck The System“!
Заедно с тях на сцената ще вилният и българските хардкор лидери LAST HOPE и култовият ъндърграунд артист БИЧЕТО със своята трупа.
LAST HOPE може и да не обичат определението хардкор лидери, и вместо това да се наричат ‘една хардкор група от София’. Факт е обаче, че тази пролет ще отпразнуват 15 години на сцената с убийственото си DVD – ‘Last Hope – Bulgar Display of Power’, поводът за което е и участието на бандата в този супер нажежен концерт!
Кой ли пък не е чувал за БИЧЕТО? Тази култова личност от родната ъндърграунд сцена и проводник на пасторалната БГ rustic R&B core естетика разпространи заплахата, че се заръща, когато съвсем наскоро откри съществуването на интернет:
„Нови песниии, нови милодий, нови видия и предстъвления…. НОВУ СИЧКУУ още подир Великден!“
„И никаква циензураааа!“ – изрева духовният лидер на цяло едно зряло поколение и класа!
Последната сценична изява на БИЧЕТО бе на първия концерт по повод старта на радио Тангра Мега Рок през далечната 2006 година. Оттогава самобитният творец живее в изолация и пише своите стихове и песни, вае есета и рисува бъдещето на човечеството, а свободното си време прекарва с ръкоделие пред камината!

Шоуто е този четвъртък, 8 април в клуб ‘Blue Box’ в София, като на сцената ще вилнеят шотландските пънк легенди THE EXPLOITED, българската хардкор гордост LAST HOPE, неповторимият ъндърграунд артист БИЧЕТО с нова продукция и варненските пънкари A-MORAL!

Охраната на концерта ще бъда утроена, като за целта е наета и външна охранителна фирма, с много опит и чудесна репутация.

Билетите ще бъдат спрени от продажба всеки момент, при достигане на 600, поради големия брой гости на радиото и за максимално удобство на закупилите билети.

ВНИМАНИЕ: Вратите на клуб ‘Blue Box’ ще бъдат отворени в 18:00.

ВАЖНО: поради съображения за сигурност, зрители ще се допускат в клуба до 21:00 часа.

ОБЯСНЕНИЕ: За по-точно и ясно – закупилите билети ще могат да влизат в клуба в периода 18:00 – 21:00 часа.

Така, концертите в цикъла ‘4 ГОДИНИ ТАНГРА МЕГА РОК’ се подреждат хронологически по този начин:
24 март, зала ‘Универсиада’ – БЪЛГАРСКИЯТ РОК КОНЦЕРТ НА ГОДИНАТА – Ер Малък, Insmouth, Odd Crew + най-горещата нова БГ рок банда;
8 април, клуб ‘Blue Box’ – THE EXPLOITED, LAST HOPE, БИЧЕТО + съпорт
09 май, клуб ‘Blue Box’ – RIVERSIDE и PANTOMMIND.

Промо билетите за 24 март и 09 май вече свършиха!

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.