„Седмица на акулите“ по Discovery Channel

0


Дата на събитието: 31.08.2014

Сподели

Shares

SW14 SHARK OF DARKNESS

Потопете се в света на едни от най-страшните морски обитатели с помощта на Discovery Channel. От 25-ти август започва „Седмица на акулите“, поредица посветена на морските хищници. Не пропускайте това вълнуващо телевизионно събитие.

SW14 GREAT WHITE MATRIX

За всеки, който е любопитен да надникне в дълбините, обитавани от страшните хищници, Discovery Channel са подготвили микс от тематични предавания. От издирване на акули-легенди, до истински кадри от нападения на акули. Всичко това ще можете да видите от 25-ти август всяка вечер в продължение на една седмица между 22:00 ч. и 24:00 ч. В България „Седмицата на акулите“ пристига с голяма доза екшън и с най-голям брой премиерни заглавия, излъчвани до сега.

Shark_Week_Key_Visual

Миналата година „Седмицата на акулите” разби всички рекорди в телевизионната историята на САЩ и се превърна в най-гледаната серия от предавания, събирайки над 50 млн. зрители пред екраните.

Гладните за вълнуващи преживявания фенове на Discovery Channel трябва да се подготвят да бъдат пометени от изумителните, опасни и мистериозни програми.

От  1-ви септември от 21:05 ч. успоредно с Discovery Channel, Animal Planet пък са подготвили „Месец на акулите“. Вълнуващи поредици от света на акулите за всички любопитни фенове на хищните риби.

Low angle view of a shark swimming underwater

Надникнете в света на акулите с фотографиите на Thomas P. Peschak тук.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.