Леки, летни трекинг обувки от TEVA

0
 

Сподели

Shares
TEVA Refugio
TEVA Refugio

Леки обувки за топло време, за различни терени, за мокрене и стъпване с лекота. По възможност да изглеждат добре, да са подходящи за трекинг, за разходки в парка и кратки преходи в планината. Изглежда това са твърде много изисквания към една обувка, но TEVA явно умерят да правят качествени продукти. Ако трябват доказателства – ето две:

Teva Sphere Rally
Teva Sphere Rally

TevaSpehere Rally са чудесни трекинг или тренировъчни обувки за всякакъв терен. Те дават максимален комфорт независимо дали тичате по планински пътеки, на писта или в парка.

Teva Sphere Rally
Teva Sphere Rally

Повече за TevaSpehere Rally можете да научите от тук.

TEVA Refugio
TEVA Refugio

Refugio са едни от най-леките трекинг обувки на TEVA. Направени са от мрежеста материя, благодарение на която, дори и да се намокрят, водата изчезва максимално бързо. Проектирани са за топлите сезони. С тях се стъпва с еднаква лекота както по алеите в парка, така и по летните маршрути в планината.

Подробности и снимки за Refugio можете да видите тук.

Teva Refugio
Teva Refugio

Тайната на лекотата и надеждността на двата модела се крие в:

– Добър захват: Spyder365 подметка за максимална сцепление дори и при мокър терен
– Nylon опашка за усукване и стабилност
– Бързо съхнещи материали, които предпазват краката

TEVA

Историята на TEVA датира от началото на 80-те, а името означава означава „природа“ на иврит. Логото с ръката е индиански символ за „приятелство“ и „вода“. Вдъхновена от водата, TEVA и до днес остава свързана с нея – затова през 2011 г. започват кампанията „A pair for a foot“, или за всеки закупен чифт обувки, ще изчистят един фут брегова линия някъде по света. През 2012 година това са над 1300 км в Щатите и Япония.

TEVA

Обувките Spehere Rally и Refugio (мъжки и дамски), както много други модели с марката TEVA, можете да намерите в магазин Camouflage. Освен в електронния магазин Camouflage.bg и физическия в София, жк Гоце Делчев, ул. Костенски водопад 58, сандали TEVA ще откриете и в магазини Стената.

Световният шампион по каяк Pringle тества Teva Spehere Rally:

Още от TEVA:
Сандали Tirra от Teva – за всеки терен
Сандали OLOWAHU от Teva – за леко и свежо усещане
Сандали Toachi от TEVA – въздух и свобода за краката
Да ходиш по вода с TEVA Tanza

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.