Видео конкурс на тема „6 години бар ПЕТЪК“ с GoPro награда

0
 

Сподели

Shares

Видео конкурс на тема „6 години бар ПЕТЪК“ с GoPro награда

На 5-ти септември любимият бар „ПЕТЪК“ навършва 6 години!

Задава се подобаващо празненство, но за да е още по-силно, ще върнем лентата назад. От бар „ПЕТЪК“ са намерили интересен начин да го направим заедно. Те организират видео конкурс, с който да си припомним смешни моменти, странни истории и епични вечери, които сме преживели през последните шест години на малката, но уютна планета – „ПЕТЪК“.

Предизвикателството е към всички, които страдат от вълнуващата смесица между обич, сантимент и привързаност към любимия бар от седмицата.

Ето го и регламента на конкурса:

1. Направи видео на темата по-горе с максимална дължина 3 минути. В него трябва да се споменава (без значение по какъв начин) името на „ПЕТЪК“ и фактът, че барът навършва 6 години. Съдържанието, техниката, актьорския състав или липсата на такъв са изцяло по твой избор.

2. Качи видеото в YouTube или Vimeo канала си. Ако нямаш такъв, е препоръчително да си създадеш – лесно е. Имаш право да участваш само с едно видео, но ако те поканят да участваш в някое друго действай смело.

3. Изпрати ни линк към видеото си като лично съобщение към фен-страницата на събитието. Видео творенията ще бъдат публикувани, за да може всеки да ги разгледа.

4. Срок за подаване: 25 август, понеделник – 00:00 часа.

Оценяване и награди:

Екип от видни неучени на „Петъкската Академия на Неуките“ ще отдели цели 10 дни, за да избере победителя и ще връчи ГОЛЯМАТА НАГРАДА – чисто нова камера GoPro Hero3+ Silver Edition!

Предвидени са много приятни подаръци за всички, които се включат в конкурса и изпратят свое видео по темата. Ще огрее всички!

За този конкурс не се изисква задължителен професионализъм във видео-създаването. Радушно ще бъдат приети всякакви клипчета – достатъчно е да имате записващо устройство (телефон, фотоапарат, камера…), желание, идеи, послания или каквото е на сърце! Ще се приемат с еднакво удоволствие както най-професионално „пипнатите“, така и най-чаровно аматьорските опити.

Няма какво да го мислите. Няма да живеем по 300 години – запишете своя подарък за рождения ден на любимия бар от седмицата!

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.