Адреналин и релакс – каяк и еко селище

0
 

Сподели

Shares

Искате приключение, адреналин, но и време за разпускане? Искате всичко това, но да бъде и на добра цена? Ммм, може да се уреди!

Adventure net

Adventure net са помислили за приключенията и отдъхването след тях. Те предлагат интересна комбинирана програма, която включва каяк с много адреналин, водни пръски и усмивки по Струма, заедно с релаксираща почивка в Еко селище Дебели Даб.

Adventure net

Екстремната част от приключението представлява спускане с двуместни надуваеми каяци Gumotex по река Струма. Това определено е добро решение за всеки търсач на приключения – дава чиста доза адреналин, стремглаво спускане по бързата река, много препятствия, поводи за радост и екстремни емоции.

Adventure net

Продължителността на спускането е около 3 часа, заедно с екипирането, инструктажа и преобличането. Трасето е дълго 11 километра и преминава през най-бурния участък от Струма. Редуват се бързеи със спокойна вода за отмора.

Adventure net

За да преживеете емоцията не е необходима предварителна физическа подготовка, дори не е нужно да умеете да плувате. Каяк приключението по Струма е подходящо както за абсолютно начинаещи, така и за напреднали.

Предлаганите програми са индивидуални или групови, за начинаещи и напреднали.

Adventure net

И след като се наситите на приключения, идва разпускащата част от преживяването. Тя се случва на едно изключително приятно, тихо място с уникална природа, спокойствие и прохлада от планината. Еко селище „Дебели даб” се намира на 140 км от София, над село Стара Кресна. Сутрин първото, което виждате са върховете на Пирин, Рила и Малашевската планина. Наблизо е село Ощава, както и минерални бани с топла лечебна вода. Река Струма се вие в подножието на Кресненското дефиле, изключително живописна защитена територия по Натура 2000.

Adventure net

Общият капацитет на трите бунгала за настаняване е от 24 до 36 гости, настанени в общо 12 стаи. Светли, удобни и просторни, всички стаи разполагат със собствен санитарен възел, тераса, разкриваща неповторима гледка успокояваща всички сетива. По желание, може да резервирате стая за двама или трима души.

Adventure net

На разположение в „Дебели даб” са ресторант и бар за 55 души, които предлагат вкусни домашни специалитети и гледка към втория по височина връх в България – Вихрен.

И за да е пълен релаксът, през летния сезон Еко селище „Дебели Даб“ разполага с открит басейн, в който да се разхлаждате, плацикате и освежавате.

Adventure net

Повече за „Дебели Даб“ можете да научите от тук.

За тази приключенско-разпускаща програма има специални групови намаления за сезон лято 2014, а именно:
2 души – 54 лв. /на човек/. Включва: спускане по Струма с двуместен каяк и една нощувка в Еко селище Дебели Даб
4 души – 50 лв. /на човек/. Включва: спускане по Струма с двуместен каяк и една нощувка в Еко селище Дебели Даб
6 души – 48 лв. /на човек/. Включва: спускане по Струма с двуместен каяк и една нощувка в Еко селище Дебели Даб

Adventure net

За резервации и повече информация:
Adventure Net
+ 359(2) 9446765
+ 359 888 889371
+ 359 889 381054
office@adventurenetbg.com

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.