Ключодържател – комплект за оцеляване

0
 

Сподели

Shares

Бъркаш в джоба, вадиш ключодържател и отключваш врата. Класика!
Бъркаш в джоба, вадиш ключодържател и хвърляш въдица. Ето това вече е изобретателност и мултифункционалност!

Ключодържател  - комплект за оцеляване

Хитрата джаджа е наречена „Плетен ключодържател пипон“. Тя е създадена от Спасителна екипировка и риболов е само едно от многото й приложения.

Ключодържателят е изработен ръчно от парашутна корда, известна още като паракорд 550. Дължината на оплетката му е 10 см, като в нея са побрани неподозираните на пръв поглед 330 см парашутна корда (US 550 paracord тип 3), контейнер с две кукички за риболов, всяка с по 70 см влакно, вирбел за бърза реакция при екстремни ситуации и по-видимата метална халка за ключове.

Ключодържател  - комплект за оцеляване
Вирбел за бърза реакция при екстремни ситуации

Този ключодържател осигурява сървайвъл екипировка за сухоземно, но и за водно оцеляване. С него и скритите му функции можете да ловувате, да си направите въдица, да построите заслон за нощта. Малкото изобретение има купища функции, чието приложение можете да намерите в невероятно много ситуации.

Сървайвър ключодържателят образува кухина в сърцевината си. Това позволява да добавите към спасителното си оборудване и допълнителни елементи или лични вещи, дори медикаменти, за да ги запазите от влагата.

Ключодържател  - комплект за оцеляване
Контейнерът с две кукички за риболов

Тръбата и тапите на ампулата в сървайвър ключодържателя са от лицензираната марка CAMOZZI (оригинално ползване – хидравлични маркучи), материали с многократно доказано качество, UV защитни, киселинно устойчиви, изключително здрави при огъване, теглене, усукване и др. Ампулата от комплекта за оцеляване спокойно може да бъдат използвана и за плувки, контейнер за игли за шиене, съхраняване на малки остриета или каквото е необходимо във вашето ежедневие.

Една полезна идея за това как да изпозлвате ключодтржателя при правене на риболовни капани:

Повече за ключодържателя – комплект за оцеляване можете да научите от тук.

Всички продукти на Спасителна екипировка са ръчно изплетени, с гаранция за качество. Парашутната корда (US Paracord 550 type 3) е направена по военен стандарт и е произведена в САЩ. Изключително здрава и лека, след разплитането й може да я използвате за какво ли не – лов, риболов, първа помощ, строене на подслон и т.н.

Повече за различните продукти Спасителна екипировка, материалите, употребата и индивидуални поръчки – на spasitelnaekipirovka.com или на 0988 940837.

Още продукти на Спасителна екипировка:
Сървайвър колан
Кучешки повод
Гривна за сървайвъри

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.