Кралете на гравитацията с впечатляващо шоу

0
 

Сподели

Shares

Всеки един, който е скачал на трамплин, знае колко приятна е емоцията. Усещането да скачаш с всички сили, едва ли не политайки във въздуха, е невероятно. Но това не се случва. Гравитацията те дърпа отново и ти се приземяваш, но само за да събереш сили и да се оттласнеш отново.

wake-up-and-smell-the-coffee

Можем да направим нещата по-интересни обаче. Вместо просто да скачаш и да се опиташ да стигнеш възможно най-високо, защо не да го съчетаеш с нещо друго? Като баскетбол например.

nothing-but-net

С това се занима екип от унгарски гимнастици наречени Lords of Gravity. Тези момчета определено застават твърдо зад името си. Изглежда сякаш гравитацията за тях не съществува. По време на Red Bull Cliff Diving World Series те показват впечатляващи акробатични умения на специално пригодена за целта платформа с трамплин. С поставянето на баскетболен кош изкуството на скока става още по-впечатляващо. А разполагането на платформата по средата на езеро прави ситуацията дори по-интересна. Акробатичните забивки определено са в кръвта им. В допълнение към шоуто към тях се присъединява и уейкборд сензацията Szebastian Szolath.

Повече за историята на уейкборда тук.

red bull

Изпълненията на Lords of Gravity са комбинация от брейк танци, каране на BMX, скейтбординг и какво ли още не. Екипът им включва професионални гимнастици, изпълнители в Цирк дю Солей и фитнес шампиони.

Вижте видеото от тяхното впечатляващо баскетболно-трамплинно изпълнение:

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.