Нощни сърф забавления

0
 

Сподели

Shares

Разгарът на лятото е идеалното време за сърф, море, вълни, слънце, пясък и усмивки. Морските забавления са тук, а ако се случват на лунна светлина, емоцията става неповторима. Защото нощно време светът е по-различен.

Снимка: stoked.com
Снимка: stoked.com
Снимка: zasei.me
Снимка: zasei.me

Случвало ли ви се е да попаднете на явлението фосфоресциращ планктон? Удивително красиви гледки се разкриват, когато това се случва. Целият бряг е покрит с малки светлинки, сякаш копие на звездите. А усещането да плуваш сред тези морски светулки е неповторимо. Определено не е за изпускане.

Снимка: xgames.espn.go.com
Снимка: xgames.espn.go.com

Но ако не ви се дебне кога ще се покаже светещият планктон, има и други начини да се направи нощното къпане или сърфиране по интересно и красиво. Светещите LED сърфове със сигурност ще направят ситуацията по-различна. Предназначени специално за нощни забавления, те добавят един нов вкус към емоцията. Красиво и със сигурност вълнуващо, сърфирането по този начин е идеалният завършек на деня.

LED сърф
Снимка: pukassurf

След светещите колелца за скейтборд и сноубордистките костюми, това определено е една приятна иновация. А за тези, на които не им се мокри късно вечер, са измислени и други забавления като фосфоресциращи фризбита, например.

Изключително красиво и вдъхновяващо е да наблюдаваш някой, който се носи по вълните на такъв сърф докато се наслаждаваш на нощния живот на морето. Вижте видеото и усетете емоцията.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.