Джарет Мартин – вдъхновението!

0
 

Сподели

Shares

Джаред Мартин определено може да служи като вдъхновение за всички. Той е доказателство, че трябва да следваш сърцето и мечтите си без значение какво ти се случва. Защото именно нашите копнежи и планове са онези неща, които дават цвят в живота ни. За да усетим онези мигове безвремие, които са безценни и неповторими.

Снимка: Max Haim
Снимка: Max Haim

На 23 години Джаред има зад гърба си около 3 000 скайдайв скока. Началото на неговата страст към полетите започва когато той е бил само на 9 години. На 16 той вече има 1 000 скайдайв и 20 бейсджъмп скока. Определено доста впечатляващо постижение. За съжаление, през 2009 г. на 18-годишна възраст, след тежък инцидент той остава парализиран от кръста надолу.

562445_387707207919128_2082266446_n

Но това не го спира! Той продължава с активния начин на живот, скоковете и спорта. През 2011 г. дори участва в USPA National Skydiving Championships. Мотивацията му да продължи със скоковете е да стане по-добър в скайдайвинга и да покаже на другите, че това занимание е възможно за всеки.

Снимка: kickstarter
Снимка: kickstarter

През 2012 г. излиза документален филм за живота му финансиран чрез платформата kickstarter. Името му е „Sky High“, a идеята е и други хора с двигателни проблеми да се вдъхновят от неговата история и да продължат да се занимават с екстремни спортове. И най-важното да не губят надежда. Защото животът е едно постоянно приключение.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.