София диша 2014

0
 

Сподели

Shares

София диша 2014

Въпреки дъждовете и лошото време, отпускарският сезон за софиянци е в своя пик. На морето времето е хубаво, далеч си от сивия град и привидно столицата не може да ти предложи нищо, което да те задържи. А дали наистина е така?

За пета поредна година градът излиза с една цветна, изпълнена с настроение и богата на нови идеи възможност за уплътняване на всяка неделя от месец август. София диша 2014!

Кога: всяка неделя на месец август
Къде: по улиците на София град

И тази година между капките дъжд, обърканите, но топли слънчеви лъчи и цветовете на дъгата, с които се сблъскваме почти всеки ден, всеки останал в столицата софиянец ще може да разнообрази своите недели с богата програма на София диша:

03.08 – Малките 5 кьошета „Екоморфози“ Тема: Екология
10.08 – ул. „Ангел Кънчев“ (от бул. „Патриарх Евтимий“ до ул. „Солунска“) – „Словото зове“ Тема: Литература.
17.08 – ул. „Пиротска“ (пешеходната зона) – „Ветрове от цветове“ Тема: Визуални изкуства.
24.08 – ул. „Оборище“ –„Песента на танца“ Тема: музика и танци.
31.08 – ул. „Цар Иван Шишман“– „Световна Столица“ Тема: София – град на разнообразни култури и традиции.

София диша 2014
София диша 2014

Така докато се разхождаме из софийските улици и се радваме на спокойствието, което столицата може да ни предложи само през август, можем да се удавим в думите на съвременните български писатели, да преядем със здравословни храни, да покараме колела докато генерираме ток, да потанцуваме и порисуваме, да измислим собствен дизайн на бижутата, които носим, да се заредим положително за цялата седмица напред и да се срещнем с много и интересни хора.

София диша, да подишаме с нея!

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.