Роберта Манчино плува с най-бързата риба в света

0
 

Сподели

Shares

Роберта Манчино – известен супермодел и екстремен атлет, не спира да ни смайва. Този път красивата италианка се гмурка на Isla Mujeres с една от най-бързите риби в света, която може да развие скорост от 110 км/ч. А именно, риба меч.

Роберта Манчино

Isla Mujeres е разположен в северната част на полуостров Юкатан в Мексико, само на двадесет минути път с ферибот от Канкун. Дивият живот покрай острова е доста разнообразен въпреки близостта му до туристическото място. Риба меч, акули, скатове, сардини. Това е само част от животинския свят във водата.

Роберта Манчино

Роберта Манчино е доста активна личност. Тя се занимава с бейсджъмп, гмуркане, както и като цяло със скачане от високо по всякакъв начин. Тя успешно съчетава работата като модел с екстремното. Даже „дефилира” с дрехи на Roberto Cavalli по необичаен подиум. Заедно с Джовани Силвестри, Андрей Кар, Лука Тондел и Маурицио Ди Палма правят бейсджъмп скокове от планина в Италия. И всичките са издокарани в шикозните костюми на италианския дизайнер. Насладете се на тяхното модно ревю тук.

Вижте как в следващото видео Манчино се озовава по средата на епична морска битка между риби меч и стадо сардини. Роберта безстрашно се хвърля между тях, изглеждайки прекрасно както винаги.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.