Излез навън: Пътешествай с каяк

0
 

Сподели

Shares

Отворена ли е някоя от социалните мрежи в браузъра ти? Виждаш ли морето на снимките от отпуските на приятелите си? То е там, истинско е и те зове. Опаковай малко багаж, прекрачи прага на дома си и пътешествай! Лятното предизвикателство е отправено към теб от най-бързо развиващата се хостинг компания у нас Superhosting.bg.

Излез навън! Пътешествай с каяк!

Тяхната свежа кампания този сезон е под наслов: „Излез навън! Остави на нас грижата за твоя сайт!“.

Tudurini Bros Каяк

Авантюрата, на която си поканен, е морска – с каяк в Гърция, района на Вурвуру. Мястото предлага кристално чисти води, диви плажове и дни, пълни със слънце. Там водата е кристална и създава усещането, че се носиш във въздуха. Спортуваш сред природата, пътешестваш, ден за ден решаваш какво ти се прави – дали ти се гребе без усилие, за да откриваш малките закътани заливи, да търсиш делфини или искаш да предизвикаш себе си, покривайки някоя по-сериозна дистанция.

Tudurini Bros Каяк

Едно от най-подходящите и достъпни места за морски каякинг близо до България, несъмнено, е средният ръкав на полуостров Халкидики – Ситония. Районът на Вурвуру предлага дълъг сезон и прекрасни условия за каяк. Заливът е защитен от силни ветрове, морето е спокойно и изключително подходящо за начинаещи. В близост до брега е Диапорос – най-големият от групата девет острова. Прекрасно място за среща с природата и разпускане.

Tudurini Bros Каяк

Пътешествие с каяк в Гърция е една от наградите в лятната игра на Superhosting.bg! Вълнуващо морско приключение, което можеш да спечелиш при закупуването на хостинг план СуперПро или СуперХостинг. Невероятна възможност да приключенстваш сред природата, да се изпълниш с емоции и заредиш с енергия. Всичко това заедно с опитните каякари от Eclectic Kayak Club Тудурини Брос, които ще ти предоставят необходимата екипировка и обучение за една незабравима гребна авантюра. В продължение на девет седмици имаш възможността да се включиш в томболата за вълнуващата награда.

Излез навън! Пътешествай с каяк!

При закупуване на хостинг план СуперПро или СуперХостинг, участваш за девет различни награди. Освен пътешествието с каяк, можеш да спечелиш също:
гмуркане край Созопол
– скок с бънджи
– виа ферата
– тандемен полет с парапланер

Сега можеш да се забавляваш, докато Superhosting се грижи за сайта ти.

Повече за играта и наградите можеш да научиш от Superhosting.bg.

Излез навън, морето те зове, отплавай на пътешествие!

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.