Излез навън: Изкачи се и виж света от високо

0
 

Сподели

Shares

Всеки ден гледаш с празен поглед в монитора си, ровиш се из сайтове, съзерцаваш картинки и снимки на хора, които сякаш водят един друг начин живот, по-интересен, по-вълнуващ. Искаш и ти да почувстваш тръпката, да усетиш адреналина… Няма невъзможни неща! Време е, излез навън!

Излез навън! Изкачи се и виж света от високо!

Най-голямата и бързо развиваща се хостинг компания у нас Superhosting.bg това лято те предизвиква със своята кампания „Излез навън! Остави на нас грижата за твоя сайт!“.

Виа ферата - катерушки за непораснали деца

В такъв случай защо да не направиш нещо ново, извисяващо? Да се изкачиш по виа ферата например и да видиш света от високо? Катеренето е предизвикателство, благодарение на което усещаш с всяка фибра на своето тяло. Откриваш, че притежаваш мускули за чието съществуване не си подозирал, а те два дни по-късно продължават да напомнят за себе си. Да преодолееш страховете си, гравитацията, да усетиш как адреналинът качва пулса ти, това е преживяване, което мозъкът ти ще запомни, а сърцето ти ще тупти там на границата на страха и удоволствието!

Да се катериш е най-трудният начин да стигнеш на място, на което изобщо нямаш работа. И тогава защо да го правиш? Защото си заслужава! А виа фератите (от италиански „железният път“) позволяват дори на човек, който никога не се докосвал до алпийски инвентар, да изживее тази емоция по един безопасен и достъпен начин.

Виа ферата - катерушки за непораснали деца

Забързани, все по-малко време отделяме за спорт, подобряване на тонуса и настроението. Всекидневието на съвременния човек е доста натоварено. Всичко се случва бързо, погълнати сме от ангажименти, гоним срокове, тичаме. Идеята зад тази кампания е да стимулира колкото може повече хора да излязат навън, да спортуват и да се забавляват сред природата.

Излез навън!

Катерачно приключение с виа ферата е една от наградите в играта на Superhosting.bg! Екипирани с фиксирани въжета, метални стълби и мостове, виа фератите позволяват на всеки, който иска да тества чувството си за баланс, да го направи по един атрактивен и безопасен начин. А експертите от Спортен клуб „Вертикален свят“ са готови да те отведат до някоя от двете най-интересни виа ферати в България. Едната е в района на Мальовица (Меката на българския алпинизъм), а другата е при Ледницата край живописното село Брестница. Дали ще избереш виа фератата в Рила или в Стара планина, чистият въздух, красивите гледки, силните емоции и студената бира в края на деня, ще направят преживяването ти незабравимо. След този вълнуващ ден, ще имаш още една интересна история за разказване, а кой знае… може това да отключи в теб неподозирани желания и интереси“.

Общата продължителност на кампанията е девет седмици, а ти имаш шанс, до 28 септември, да се включиш в специална томбола за наградите на Superhosting.bg, да излезеш навън и да усетиш силната емоция.

Освен виа ферата приключение, при закупуване на хостинг план СуперПро или СуперХостинг, можеш да спечелиш още:
гмуркане край Созопол
каяк пътешествие в Гърция
– тандемен полет с парапланер
– скок с бънджи

Сега можеш да се забавляваш, докато Superhosting се грижи за сайта ти.

Повече за играта и наградите можеш да научиш от Superhosting.bg.

Предизвикай себе си и грабни възможността! Избягай от града и иди във високата планина! Виж света от високо!

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.