Излез навън! Почувствай морето!

0
 

Сподели

Shares

Излез навън! Почувствай морето!

Писнало ли ти е да седиш по цял ден пред компютъра, втренчил невиждащ поглед в екрана? Омръзнало ли ти е само да гледаш снимки от чуждите преживявания и да въздишаш, че нищо не се случва с теб? Искаш ли да ти се случи нещо екстремно, вълнуващо, ново? Сега можеш да го направиш! Време е да излезеш навън!

Това те предизвикват от най-голямата и най-бързо развиваща се хостинг компания у нас Superhosting.bg с тяхната свежа лятна кампания под наслов: „Излез навън! Остави на нас грижата за твоя сайт!“.

Гмуркане

Представи си наистина да го направиш! Да се гмурнеш под водата, да отвориш сетивата си, да се изправиш пред непознатото. Да се спуснеш до дъното на морето ти дава поглед над един нов вид красота. Едновременно приказна и плашеща, синевата привлича магнетично. Светът под водата, толкова различен от познатия ни, е също толкова любопитен към нас, колкото сме ние към него.

Гмуркане

Искаш ли да се потопиш в магията на морската шир? Какво ще кажеш за едно гмуркане във водите край Созопол?

Всеки един от нас се е замислял поне веднъж какво ли ще бъде да се озове там долу, на метри от познатия свят, заобиколен от водната необятност и нейните причудливи особености. Неповторимото усещане да плуваш заедно с рибите, да почувстваш водната безтегловност. Да преживееш морето! Представи си наистина да го направиш! Да се гмурнеш във водата, да отвориш сетивата си, да се изправиш пред непознатото!

Гмуркане

Забързани, погълнати от ежедневни задачи, отделяме все по-малко време за спорт, подобряване на тонуса и настроението. Всекидневието на съвременния човек е доста натоварено. Всичко се случва бързо, погълнати сме от ангажименти, гоним срокове, тичаме. Идеята зад тази кампания е да стимулира колкото може повече хора да излязат навън, да спортуват и да се забавляват сред природата.

Гмуркане край Созопол

Гмуркане край Созопол е една от наградите в лятната игра на Superhosting.bg! Едно невероятно приключение, което можеш да спечелиш при закупуването на хостинг план СуперПро или СуперХостинг. Имаш уникалната възможност да си един от късметлиите, които ще се гмурнат в Черно море край древния град с екипа на Diving.bg! Можеш да разгледаш отблизо някоя от подводните забележителности в района на Созопол заедно с опитен водолаз, който ще ти предостави всичката необходима екипировка. След специален инструктаж ще можеш да се гмурнеш в морските дълбини и да се насладиш на уникални гледки, до които не всеки има досег. В продължение на девет седмици имаш възможността да се включиш в томболата за вълнуващите наградите.

СуперХостинг

Освен гмуркане край Созопол, при закупуване на хостинг план СуперПро или СуперХостинг, можеш да спечелиш още:
каякинг в Гърция
– скок с бънджи
– виа ферата
– тандемен полет с парапланер

Сега можеш да се забавляваш, докато Superhosting се грижи за сайта ти.

Повече за играта и наградите можеш да научиш от Superhosting.bg.

Предизвикай себе си и грабни възможността! Избягай от града и се гмурни в необятната морска шир!

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.