Сандали Teva OLOWAHU – за леко и свежо усещане

0
 

Сподели

Shares

Отново е лято, топло е, всичко е зелено и разцъфнало. С настъпването на горещините, облеклото намалява, изваждаме цветните дрехи и обуваме сандалите.

TEVA

Женските сандали Teva OLOWAHU са идеален избор за безгрижно лято. Те са леки, удобни, в приятни и разнообразни цветове. Тънките каишки седят красиво на женския крак, а подметката осигурява усещане за леко е ефирно придвижване.

Сандалите Teva OLOWAHU са с EVA подметка и триточкова система за максимална стабилност. Така че без проблеми може да ги обувате при всякакви поводи. Стабилни и елегантни едновременно. Идеалната комбинация за летния сезон.

Повече за Teva OLOWAHU можете да научите тук.

OLOWAHU от Teva

Историята на сандалите TEVA датира от началото на 80-те, а името означава означава „природа“ на иврит. Логото с ръката е индиански символ за „приятелство“ и „вода“. Вдъхновена от водата, TEVA и до днес остава свързана с нея – затова през 2011 г. започват кампанията „A pair for a foot“, или за всеки закупен чифт обувки, ще изчистят един фут брегова линия някъде по света. През 2012 година това са над 1300 км в Щатите и Япония.

Сандали OLOWAHU от Teva

Сандалите OLOWAHU от TEVA можете да намерите от Camouflage. Освен в електронния магазин Camouflage.bg и физическия в София, жк Гоце Делчев, ул. Костенски водопад 58, сандали TEVA ще откриете и в магазини Стената.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.