Детски спортни лагери на къмпинг Градина

0


Дата на събитието: 07.09.2014

Сподели

Shares

Детски спортни лагери на къмпинг Градина, Cosmos Sport

Лятото, любимият сезон на повечето деца, не е време, в което те да скучаят. За да оползотворят по-активно и здравословно детската ваканция, от Cosmos Sport организират обучения, които предизвикват любовта към спорта и природата. С уиндсърф, сърф, SUP, кайт, колела, гребане, плуване и много други активности, децата се доближават до природата и естествените радости от игрите на открито и приключения.

Детски спортни лагери на къмпинг Градина, Cosmos Sport

Спортните лагери на Cosmos Sport са за деца на възраст от 3 години нагоре. С различните спортове, с които се занимават децата, те развиват координация, внимание, гъвкавост, бързина и сила.

Традиционно се организират и състезания – уиндсърф регата, в която децата показват постиженията си и се състезават с малчугани от други клубове.

Детски спортни лагери на къмпинг Градина, Cosmos Sport

Място, на което децата на възраст 3-6 години се учат, забавлявайки се, е къмпинг „Градина” до Созопол. Базата е сърфкемп на палатки, а възрастта на участниците е от 3 до 6 години. Нивото е за начинаещи, а спортовете, на които се учат малките са сърф, уиндсръф, SUP, гребане и плуване. Цената за летен лагер на едно дете е 390 лева. В нея, освен обучението, са включени и нощувки, екипировка, транспорт, застраховка, 3 закуски, обяд, вечеря. Групите са от по 5 деца, за които са планирани по 3 часа уроци на ден.

Датите, за които може да бъде записано дете на 3-6 години за лагер на къмпинг Градина са 01.09 – 07.09.2014. Срокът за записване е минимум 2 седмици преди началната дата.

Детски спортни лагери на къмпинг Градина, Cosmos Sport

Лагерите за по-големи деца на възраст 7-14 години на Cosmos Sport също се провеждат на къмпинг „Градина”. Сортовете отново са сърф, уиндсръф, SUP, гребане и плуване, но има вариант както за начинаещи, така и за напреднали. В програмата са включени още и батут, волейбол, състезателни игри, развлекателни вечери, награди, както и дипломата, която всеки участник получава накрая. Заниманията са всеки ден по 5 часа уроци с професионален учител по съответните спортове.

Цената на спортните лагери за 7-14 годишни е 520 лева, а датите, за които можете да запишете дете са 11.08. – 18.08 и 01.09. – 07.09. 2014. Срокът за записване отново е до 2 седмици преди началото на програмата.

Детски спортни лагери на къмпинг Градина, Cosmos Sport

За повече информация: Татяна Захариева – 0884948069
За записване: тел. 981 91 91, 0884948142
Адрес в град София: ул. „Мърфи” №26
Cosmos-sport.com – онлайн формуляр за записване

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.