От карачи за карачи в Stormshop

0
 

Сподели

Shares

Независимо от сезона, неговите бури или безснежия, всички ни влече към забавления. Дали ще са градски, морски, речни, планински или просто разпускане сред природата, те си вървят със съответните джаджи.

От карачи за карачи в Stormshop

И когато стане въпрос са „stormy“ условия и джаджи, лесно се сещаме за Stormshop. В него са намерили място прецизно селектирани, все подбрани и тествани приспособления и аксесоари, с които да излезете навън и да се забавлявате. Лонгборд, бодиборд, каяк, SUP, соларни зарядни, колонки, хамаци, дрешки, слънчеви очила – всичко това се намира в магазина на бул. Черни връх 80 в София.

От карачи за карачи в Stormshop

Основен акцент в селекцията на магазина, разбира се, е лонгбордът с всичките му разновидности. Независимо дали искате да слайдвате по градските улици, да танцувате на дъската, да правите даунхил по стръмни шосета или просто да разцъквате в парка, в Stormshop ще намерите всичко, което ви е нужно. А за тези, които не са съвсем наясно какво е то, има специален стелаж с богат набор от дъски за тестване. Можете просто да минете през магазина, да вземете един лонгборд и да си поиграете с него в района, за да усетите какъв модел ви пасва.

От карачи за карачи в Stormshop

Всички лонгборди в Stormshop са „made in“ САЩ или Канада. За тях, както и за всякакви други дъски, има сервизиране, поддръжка и съвети от опитни райдъри. В магазина, освен самите бордове, има и всякакви части и аксесоари за тях и каращите ги. Разбира се, има и промоции на конкретни марки и модели.

Освен, че продава и поддържа дъски и аксесоари, магазинът работи и върху развитието на лонгборд културата в България. Stormshop подкрепя един от най-добрите, прогресиращи български карачи в момента – Мартин Раднев. Марто той стои зад проекта LongDayBoarding и е член на разрастващия се отбор на Stormshop.

LongDayBoarding
Снимка: LongDayBoarding

Повече за лонгбордите на Stormshop можете да научите от тук.

Освен лонгборд, в магазина има и други дъски за водата – бодибордове и SUP-ове. Интересен е българският бранд за бодибордове Varvara. Всеки продукт от марката е изработен от един от най-добрите шейпъри в Европа – Shaper Gato. Работилницата му се намира зад култовия спот Super Tubos в Пениш, Португалия. Дъските са изработени съобразно условията в България, а името им идва от любимо място за игра с вълните по нашето Черноморие – Варвара.

VARVARA

SUP-овете са друго дъскообразно забавление, което ще намерите в Stormshop. Те са произведени във Франция и са много подходящи за българските условия.

Лято в Stormshop

Stormshop предлага и различни видове каяци. Там може да намерите туристически, риболовни, sit-on-top, sit in, надуваеми, разглобяеми каяци. В магазина има и всички видове аксесоари, гребла и жилетки, които са ви необходими когато сте на лодката, дори и приспособления за транспортирането й като ленти, тресчотки и колички.

За по-приятно, лежерно разпускане, в Stormshop ще намерите и различни видове хамаци, водоустойчиви преносими колонки, соларни зарядни Suntrica, слънчеви очила и дрешки.

STinKY

Тениските в магазина са основно български. Дизайните им опредено привличат внимание и предизвикват опулени физиономии. Сред тях са пловдивските Pimp. И говорейки за български дизайнерски продукти, не можем да подминем чорапите Stinky, за които е трудно да не сте чували. Те също са намерили място сред старателно подбраните продукти на Stormshop.

Proof

Разнообразна е колекцията от модели висококачествени слънчеви очила в магазина. Сред тях има изработени от дърво и непотъващи. Там се намират първите очила изработени от Proof с рамки BOISE (на френски Bois значи гориста местност). Дизайнът е унисекс, а всички рамки са 100% ръчна изработка от различни видове дървесина, произведени в САЩ.

Повече за очилата Proof можете да научите от тук.

От карачи за карачи в Stormshop

Лонгбордите, както и за всичко в Strotmshop, е тествано от хората в магазина. Това е голям плюс, защото ще ви дадат информация от първа ръка и… крак, както и нужното отношение, за да изберете най-подходящото за себе си. Все пак, Stormshop е магазин направен от карачи за карачи, а не ширпотреба.

Магазин Stormshop е основан през 2008 година. В него можете да намерите интересни и разнообразни продукти – от градски дрехи и аксесоари до всякаква възможна екипировка, която да задоволи нуждите на всеки карач, насочен към сърф, скейт и зимните спортовете.

Stormshop

Offline магазинът Stormshop се намира на бул. Черни връх 80 срещу завод Витоша, а online той е на stormshop-bg.com.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.