Да се изстреляш над вълните

0
 

Сподели

Shares

Иска ти се да полетиш, докато сърфираш? Желанието вече е постижимо! Между полет и сърфиране, Hoverboard предоставя възможността да изтръпнеш от кеф над вълните. Нещо, което няма как да си изпитал някога, защото Франки Запата го сътвори съвсем наскоро.

Hoverboard

Франки Запата е създателят на Hoverboard by ZR и Flyboard, основател и съдържател на фабриката ZAPATA RACING във Франция. Известен е с Jet Ski-състезателна кариера, във фабриката си той набляга върху производството на иновативни плавателни пособия за екстремни приключения. С голяма доза страст, знание, опит и отдаденост, Франки изпипва оптимално „произвденията” си в технически и предизвикателен спортен аспект. Той ни изуми със създаването на Flyboard, който е предшественик на новия изродски Hoverboard.

Flyboard в действие:

Още за Флайборд и други нови летни мании можете да научите тук.

Hoverboard

Hoverboard-ът е сърф дъска, задвижваща се с вода, която те изтласква над морското равнище. Позволява ти да летиш до 5 м височина с до 40 км/ч. И, разбира се, докато се рееш във въздуха, можеш да правиш разнообразни фрийстайл трикове. Сърфът е прикрепен с 18-метров маркуч към PWC (Personal Watercraft) – лодка, джет, които осигуряват изтласкването му.

Hoverboard

Височината на въздушното сърфиране зависи от мощността на лодката/джета, които следват посоката на движение на сърфиста. Също така, може да се движиш по гребена на вълната, в зависимост от предпочитанията.
Hoverboard-ът може да се практикува във всички водни басейни с дълбочина над 4 м. Само трябва да се заредиш с ентусиазъм и да преминеш едночасово обучение. Нямаш търпение да го тестваш, нали?

Ако се чудите как действа тази джаджа, наречена Hoverboard, ето нагледно:

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.