DRAG Bluebird: С бегач по асфалта

0
 

Сподели

Shares

Когато пътуваме извън града, често ни правят впечатление колоездачите, които също се движат по шосето. Сезонът на лятото е сезонът на Тур дьо Франс и шосейното колоездене. И въпреки, че голямото колоездачно състезание приключи съвсем скоро, интересът към шосейното колоездене не затихва.

DRAG Bluebird, велосипед

Шосейните велосипеди DRAG са спортни колела, наричани още бегачи. Предназначени са за колоездачни надбягвания и маратони, т.е. за изминаване на дълги разстояния по асфалтирани пътища. Имат олекотена конструкция и специфично кормило. Ръкохватките са изнесени напред, а това позволява аеродинамична позиция на колоездача. Най-леките шосейни колелета тежат само 6-7 кг. При производството им се използват съвременни иновативни технологии и материали като алуминий, карбон и титан.

DRAG Bluebird, велосипед

За този сезон горещо препоръчваме шосейно колоездене с ето този велосипед – DRAG Bluebird RRT Team. Той е перфектно оптимизиран и балансиран за лесно изкачване. Отличава се с карбонова рамка и най-висок клас компоненти Shimano от серията Dura Ace 7900. DRAG Bluebird тежи едва 6.8 кг. Българският производител на велосипеди DRAG предоставя 5-годишна гаранция на карбоновата рамка.

DRAG Bluebird, велосипед

DRAG Bluebird е велосипедът, с който се състезават и професионалните колоездачи на украинския национален отбор и българския колоездачен клуб „Левски”. „Синята птица”, както още го наричат, е носител на медали от световни, международни и национални състезания по колоездене.

DRAG Bluebird, велосипед

Bluebird е наличен в две изключително интересни цветови комбинации – в спортното синьо-бяло гланцово покритие и в невероятно стилния червено-черен мат.

DRAG Bluebird можете да намерите в магазини DragZone, както и онлайн на Screambikes.eu.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.