Франки Харър не си играе на криеница с вълните

0
 

Сподели

Shares

Сърфистката Франки Харър е едва на 16, а вече разцепва вълните! Родена е през зимата на 1997 г. в Малибу, Калифорния – град известен с плажовете и подходящите за сърфиране вълни. От малка се влюбва в океана.

Франки Харър, сърф

Първият си умопомрачителен сърф-триумф Франки Харър прави през сезона 2010-2011. За възраст от 12 години тя поставя рекорд с 15 победи. Освен в категорията за момичета до 14 години, тя разбива конкурентите и сред жените. Сърфирането е в кръвта й! А оценяващите остават смаяни от „вълно“-образните изпълнения на малката Франки. Още тогава разбират, че това момиче ще бъде велик сърфист. Тогава започва и по-сериозното й развитие в сърфирането.

Франки Харър, сърф

Billabong, Von Zipper, and Channel Islands Surfboard, Ocean & Earth, Sex Wax, Watermans са сред спонсорите й.

Франки Харър, сърф

На 16 години тя е сред най-добрите млади сърфисти в щата Калифорния. Изненадва със самоуверено и контролирано сърфиране.

Франки Харър, сърф

Любимият й сърф-спот в света е островът Таити, Френска Полинезия. Родителите й имат семейна къща там и Франки от дете сърфира по тихоокеaнските вълни.

Франки Харър, сърф

Франки Харър, сърф

Вижте как Франки Харър разказва играта на най-големите вълни за деня в следващото видео, заснето от кинематографа Морган Масън, който е неотлъчно до Франки и документира всичките й постижения и пътешествия.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.