Да стягаме раницата за път

0
 

Сподели

Shares

Сега, когато времето е идеално за каране на колело в планините, бичене по чукарите и ходене на супер места сред природата, това, за което преди всичко трябва да помислим е необходимият ни багаж и раницата, в която да го стегнем.

Раница Vaude Gravit 20+5

Раницата е от изключително значение, тъй като е важно тя да е комфортна, достатъчно голяма за необходимите ни неща и лесна за пренасяне. Повярвайте, нещата, които ще вземем със себе си по време на път и начинът, по който ще ги пренесем, са определящ фактор за доброто и сигурното прекарване на почивката.

Раница Vaude Gravit 20+5

Раницата
Раницата Vaude Gravit 20+5 е само едно предложение от широката гама специализирани продукти за планина и колоездене на немския производител Vaude. Тя е проектирана предимно за колоездачи. Със своите 20 литра обем и допълнителните 5 литра, Vaude Gravit става доста практична. С unzip-ването на страничните външни ципове, се увеличава значимо пространство за поместване на допълнително багаж.

Раница Vaude Gravit 20+5

Джобове, места и екстри
Голямото отделение няма вътрешни джобове, с изключение на такъв, който помещава резервоар за вода. В най-външния джоб има отделение от типа органайзер, което позволява сепариране на някои важни елементи. Там е много подходящо място за поставяне на инструменти, резервни части, мултитулчета и всичко, което е на една ръка разстояние, без дори да сваляш раницата. Също така, в долната си част, раницата има един централен цип за достъп до покривало за дъжд, което е с еластичен завършек, за да се прикрепи за другия край на раницата. Към Vaude Gravit може да прикрепиш каската си посредством пластмасови клипсове. Раницата дава възможност за и поставяне на стоп, за да бъдеш по-лесно забележим в тъмното.

Раница Vaude Gravit 20+5

Носенето
Със сигурност има достатъчно място, което може да се запълни с необходимия багаж. Но тук възниква и въпросът как ще носиш толкова много багаж, така че да се чувстваш комфортно. Vaude са помислили и за това със специалната си Ventex система за окачване. Системата е проектирана, така че да гарантира възможно най-голям комфорт по време на колоездене. На гърба на раницата са видими две големи подложки, разположени от двете страни на гръбначния стълб. Подложките не задържат влага и създават възможно най-добра вентилация. Ventex системата е с анатомичен панел, който съответства на извивката на гърба. А това е доста важно, когато караме колело. По този начин се гарантира разпределяна на товара, така че колоездачът да не усеща дискомфорт и излишна тежест.

Повече за Vaude Gravit 20+5 можете да научите от тук.

С добро качество, усещането за комфорт и с приятна визия, Vaude Gravit 20+5 раницата е проектирана с мисъл. Въпреки, че казват, че е мислена за колоездачи, ние смятаме, че раницата е подходяща за много случаи и сезони.

Можете да откриете Vaude Gravit 20+5 в магазини DragZone, както и онлайн на Screambikes.eu.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.