Кучешки паракорд повод от Спасителна екипировка

0
 

Сподели

Shares

Кучешки повод, който бързо и лесно се превръща в комплект за оцеляване – това представлява аксесоарът повод за куче Драконов език на Спасителна екипировка.

Повод за куче – спасителна екипировка

Той е изработен от парашутна корда или т.нар. паракорд и поради тази причина е изключително здрав и лек, а в себе си крие неподозирани на пръв поглед функции.

Повод за куче – спасителна екипировка

Парашутна корда е направена по военен стандарт. Тя се състои от обшивка и сърцевина. Обшивката е от преплетени конци, образуващи тръбна лента. В сърцевината й са поставени свободно седем нишки, съставени от множество по-тънки влакна. Този тип корда (US Paracord 550 type 3) е изключително здрава и лека. Тя има 250 кг издръжливост на опън и тежи едва 6,61 г/м. Благодарение на тези свои характеристики кордата намира широко приложение в много дейности като отбрана, космически изследвания, тактика (полицейска и военна), къмпинг, спорт, туризъм, домашни любимци, конни амуниции, лов, риболов, облекло, спасителна екипировка, работна екипировка, оцеляване и т.н.

Повод за куче – спасителна екипировка

Поводът събира в себе си общо 20 м паракорд 550 тип 3, с дължина като сървайвъл екипировка 1.20 м. Изграден е от няколко елемента – удобен и гъвкав захват с чупеща се среда, който ляга на всяка ръка; спираловидна пружина с грип захват, която не приплъзва; средна пружина, която се ползва като захват, когато искате по най-бързия начин да приберете кучето към вас; и широка и плоска зона за повече удобство при закачане и откачане на повода. Така поводът осигурява бърз и лесен контрол, а еластичната плетка спомага да се избегне камшичният удар от рязко дръпване.

Повече за повода за куче Драконов език на Спасителна екипировка можете да научите от тук.

Паракордните сървайвър комплекти на Спасителна екипировка събират много приложения в едно. Те са изключително леки, с дизайн по ваш вкус, намиращи приложение в различни ситуации, дори и критични. Един колан, гривна или кучешки повод бързо и лесно се трансформират във връзка за обувка, осигурителен ремък, въже, седалка, корда за ловене на риба, дори в превръзка за първа помощ.

Повод за куче – спасителна екипировка

Всички продукти на Спасителна екипировка са ръчно изплетени, с гаранция за качество. Парашутната корда (US Paracord 550 type 3) е направена по военен стандарт и е произведена в САЩ. Изключително здрава и лека, след разплитането й може да я използвате за какво ли не – лов, риболов, първа помощ, строене на подслон и т.н.

Повече за различните продукти Спасителна екипировка, материалите, употребата и индивидуални поръчки – на spasitelnaekipirovka.com или на 0988 940837.

Още продукти на Спасителна екипировка:
Гривна за сървайвъри
Кучешки повод

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.