Сървайвър колан от паракорд

0
 

Сподели

Shares

Спасителен комплект във вид на колан – ето това е функционалност. Паракордните сървайвър комплекти на Спасителна екипировка събират много приложения в едно. Те са изключително леки, с дизайн по ваш вкус, намиращи приложение в различни ситуации, дори и критични.

Сървайвър колан

Един колан, гривна или кучешки повод бързо и лесно се трансформират във връзка за обувка, осигурителен ремък, въже, седалка, корда за ловене на риба, дори в превръзка за първа помощ. Тези аксесоари с вградени функции спестяват много време, неудобства и усилия, дават сигурност и комфорт.

Коланът – спасителен комплект съдържа 32.50 м парашутна корда (US 550 paracord тип 3), 260 см тръбна лента и метална катарама. Използвате го в случай на нужда за направа на седалка или осигурителен колан, за теглене и носене на различни тежести. При свързване на лентата чрез лентов възел, здравината й се увеличава до 1800 кг, а в комбинация с паракорд, чиято издръжливост е 250 кг, имате непобедим комплект за оцеляване. Независимо дали ще преминавате скали и пропасти или дърпате закъсал автомобил. Оцеляването сред дивата природа, както и преодоляването на всекидневните неприятности в градски условия, са много по-лесни, ако разполагате със спасителен колан.

Сървайвър колан

Паракордната плетка на колана не се деформира и не се разтяга, което създава сигурност и комфорт. Тя има възможност за удебеляване, което прави аксесоара още по-приятен при допир.

Повече за сървайвър колана можете да научите от тук.

Всички продукти на Спасителна екипировка са ръчно изплетени, с гаранция за качество. Парашутната корда (US Paracord 550 type 3) е направена по военен стандарт и е произведена в САЩ. Изключително здрава и лека, след разплитането й може да я използвате за какво ли не – лов, риболов, първа помощ, строене на подслон и т.н.

Повече за различните продукти Спасителна екипировка, материалите, употребата и индивидуални поръчки – на spasitelnaekipirovka.com или на 0988 940837.

Още продукти на Спасителна екипировка:
Гривна за сървайвъри
Кучешки повод

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.