Как да превозим колелото си на дълги разстояния?

0
 

Сподели

Shares

Почивките и дългите пътувания през лятото не трябва да ни отказват от колоезденето. Дори напротив, те са идеален начин да планираме дестинации, които позволяват да реализираме хобито си и така ни помагат да организираме добре багажа си. А както знаем, при всяка почивка, ако има нещо досадно и отнемащо твърде много време и още повече място – то това със сигурност е багажът.

Багажникът Peruzzo Venezia

Въпросът с превозването на велосипеда на дълги разстояния е лесно решим. Колело вътре в автомобила – ммм, по-скоро не. Багажниците за велосипеди, пригодени за монтиране към автомобил със сигурност ще свършат по-добра работа и ще спестят от мястото на задната седалка.

Багажникът Peruzzo Venezia

Багажникът Peruzzo Venezia e универсален заден багажник за велосипеди. Изключително компактен, много гъвкав и лесен за монтаж, чрез специалната си геометрия Peruzzo Venezia е приложим към почти всички модели автомобили. Захващането за капака става посредством обезопасителни ремъци.

Освен че лесно се инсталира на почти всички автомобили, специалната му геометрия позволява превозване на 3 велосипеда с максимално общо тегло 45 кг.

В комплекта са включени и гумени тампони, които действат като превенция от надиране, шум и вибрации от багажника. В този смисъл Peruzzo Venezia е абсолютно безвреден за автомобила и боята му.

Багажникът Peruzzo Venezia

Заедно с лесния монтаж, задният багажник на италианския производител Peruzzo, изключително лесно се демонтира. А това е добра функция, особено когато не искаме да губим излишно време в подготовката за пътуването. Огромен бонус е, че за монтажа на багажника не са необходими инструменти, тъй като той се сглобява изключително лесно.

Ето и едно много полезно видео с детайлна инструкция за сглобяване и монтиране на задния багажник за велосипеди Peruzzo Venezia:

Багажникът Peruzzo Venezia можете да намерите магазини DragZone и онлайн на screambikes.eu .

Весело лято и не пропускайте да вземете велосипедите със себе си, дори и на дълъг път.

Багажникът Peruzzo Venezia

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.