Джобно яке Endura Pakajak

0
 

Сподели

Shares

Лятото е в разгара си, а тази година времето е повече от непредсказуемо. В сезона на почивките, пътуванията, излетите и дългите разходки, добре е да имаш нещо под ръка за всеки удобен момент. Току виж завали или се извие неочакван вятър. Ветроустойчиво, якето Endura Pakajak е перфектно за такова време и преди всичко „заспива” прилежно в малкия ти джоб, защото може да се побере в него.

Endura Pakajak

Endura Pakajak

Endura Pakajak, освен с атрактивно име впечатлява и с изключително малките си размери при сгъване. Това позволява да събереш якето в джобовете си и без да им натежава.

Endura Pakajak

Материалите
Pakajak-ът е изработен от износоустойчив полиестер, като основната му функция е да задържа топлина, когато паднат температурите. В това отношение жъне огромен успех и предвид факта, че е изключително компактно в сгънат вид, дърпаш и обличаш, щом усетиш, че температурите спадат или излезе вятърът.

Изработено от дишаща материя, якето има също специални вентилационни отвори, които спомагат за намаляване влажността отвътре. Същевременно няма опасност от „сваряване” именно заради тези вентилационни отвори на подмишниците, които позволяват влагата да избяга. От външната си страна отворите са покрити от материал, който не позволява намокряне.

Endura Pakajak

Pakajak не е предназначен за предпазване при силни и проливни дъждове, но върши прекрасна работа при краткотрайни валежи и е добра връхна дреха, която може да те прибере сух до вкъщи.

С еластични маншети, висока яка с възможност за подгъване и светлоотразителни елементи на ръкавите, раменете и отзад. Разположеният по дължина цип спомага за регулиране на температурата, а протекторът му предпазва от проникване на вода.

Endura Pakajak

Като цяло, Pakajak е изключително комфортна връхна дреха с размерите на симпатичен аксесоар в сгънат вид, подходящ за променливо време, а и не само.

Якето Endura Pakajak можете да намерите магазини DragZone и онлайн на screambikes.eu .

И не забравяй – лете без абичка не се ходи, а ако нямаш торбичка – Pakajak-ът може и в джоба да го сложиш.

Endura Pakajak

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.