Да надскочиш морското ниво с Андрю Котън

0
 

Сподели

Shares

„Behind the lines” е поредица, която показва отблизо какво е да се носиш на сърфа на гребена на вълните. Сериите проследяват последната година от съфр-преживяванията на известния британски ловец на вълни Андрю Котън. Срещаме се както с неговите триумфи, така и с опасностите, които този спорт крие.

Andrew Cotton

Andrew Cotton

Котън се качва на сърф за първи път на 17 години. Баща, спасител и водопроводчик, днес Андрю си поставя за цел да завладее и покори някои от най-големите вълни в света. Това е нещо повече от сърф. Той предизвиква природата, изпробва възможностите и издръжливостта си.

Andrew Cotton

През февруари 2014 г. Котън успява да покори вълна на португалския бряг, определяна като една от най-големите, които някой някога е яздил. Височината й е приблизително към 24 метра. Британският сърфист може да бъде включен в рекордите на Гинес за това свое постижение. Въпреки трудностите, които среща, Котън се разминава със смъртта и постига целта си. И продължава да преследва големите вълни. Неслучайно той е един от петимата финалисти за наградата Billabong XXL Global Big Wave Awards 2014.

Andrew Cotton

Вижте в следващото видео по какъв начин Андрю Котън успява да овладее морската стихия и да излезе като победител от битката.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.