Бягащи светлини

0
 

Сподели

Shares

Намирате се в града, погълнати от забързаното ежедневие, с което ви ангажира средата и си мечтаете за деня, в който отпуската ще започне и ще отпрашите за някъде-навсякъде, нали? Ще притежавате цялото време на света, ще се въртите на 360 градуса с разперени от кеф ръце, наслаждавайки се на усмихнатите лица, които ще срещнете по пътя, в гората, под водата, на плажа, във въздуха – навсякъде! Знам, че завиждате тайно на всички отпускари и вече дрехите ви пречат до такава степен, че искате да ги разкъсате с едно движение и да ги захвърлите, за да усещате летния хлад по голото си тяло.

 Lights Over Lapland

Е, не мога да убедя шефовете ви, че е крайно време и вие да си получите заслужената почивка, но пък мога друго. В тази лятна градска жега ви подарявам доза свежест от природата с видеото, което ще изгледате след няколко-реда-време. Гарантирам, че ще се размечтаете до такава степен, че ще забравите за градското сиво и за работата, която имате да свършите. Видеото ще ви припомни удоволствието от летенето по снежните планински хълмове със сноуборд и това да си повелител на водата, сърфирайки по „ръба“ на вълната. Ще ви телепортира под звездите в Скандинавия, където ще преживеете психеделична небесна хипноза.

 Lights Over Lapland

Пичовете от Satory Factory изскачат с поредния вдъхновяващ проект, от който зениците ви ще се разширят, въображението ви ще заработи на високи обороти и ще усетите вкуса на свободата на върха на езика си. Краткият филм пресъздава хармонията между въздуха, земята, огъня, водата и човека, като неизменна част от природната магия, в която всички сме въвлечени!

Но стига толкова приказки, гледайте и ще разберете!

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.