Колоездачки със стотинки в гащите

0
 

Сподели

Shares

Обичате поли, обичате рокли, но обичате да карате и колело, а тези неща не се комбинират добре…

Скъпи дами колоездачки, ако ви е омръзнало да оставяте с умиление красивите поли и рокли в гардероба вкъщи когато яхвате колелото, вече има решение за вас. Няма нужда да продължавате с дилемата добре облечени или колоездачни. Решението е просто – стотинка в гащите!

Дамско колоездене

Да, няма грешка, точно така. „Penny In Yo Pants“ е името на забавна английска кампания. Тя приканва представителките на нежния пол, които обичат да са облечени с поли и рокли и да карат колело без да показват интимни части, да сложат стотинка в гащите си.

Дамско колоездене

Звучи странно, но е лесно. Трябват ви само една монета и ластиче. Монетата се пъха от вътрешната страна на полата или роклята и с ластика се захваща. Подробни инструкции има във видеото:

Този аксесоар, макар и лесно да може да бъде направен от всеки, се продава на сайта „Penny In Yo Pants“. Целта е средствата от продажбите да бъдат използвани за кампания, насърчаваща женското колоездене в Афганистан.

Повече за жените колоездачки в Афганистан можете да научите от материала за фотографката Shannon Galpin в 360mag.bg. Горещо ви го препоръчваме!

Ако решите обаче да се възползвате от идеята и сами да си направите „Penny In Yo Pants“, имайте предвид, че възможностите са големи. Можете да използвате всякакви неща от сорта на камъче, пръстен, а можете и да преобразите дрехата си по нов колоездачен начин.

Само не прекалявайте със стотинките в гащите – дрънкат, а и ще лишите мъжете от приятни гледки.

Дамско колоездене

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.