Курсове по свободно гмуркане на Халкидики

0
 

Сподели

Shares

Seanomad Freediving School

Ако искате да усетите тръпката на свободното гмуркане, от юли до септември 2014 г. можете да го направите с морските номади от Seanomad Freediving School. Курсовете включват теория, занимания в закрити води, гмуркания за дълбочина.

Seanomad Freediving School

Куристите се запознават със знанията, уменията, планирането, организацията, процедурите за безопасност, техниките, проблемите, опасностите и насладата от гмуркането със задържане на дъха.

Seanomad Freediving School

Свободно гмуркане или фридайвинг е форма на подводно гмуркане, при която човек задържа дъха си и не използва дихателен апарат.

Първото училище по свободно гмуркане в България Seanomad Freediving School провежда курсовете си на море в района на Порто Куфо. Мястото се намира в Ситония, Халкидически полуостров в Гърция – на около 450 км от София.

Seanomad Freediving School

Всяка седмица през лятото започват по два курса:
1. понеделник-вторник-сряда
2. петък-събота-неделя

Приключилите курса морски номади могат да използват умението за свободно гмуркане без дихателен апарат и лекотата и гъвкавостта на движенията за най-различни цели като „подводни разходки“, подводна фотография, изследване на потънали кораби и др.

Ако искате да видите какво се случва по време на курса, вижте това видео от Порто Куфо:

За повече информация и записвания:
info@seanomad-freediving.com,
тел. +359 883 35 25 45 +359 883 35 25 45, +306 998 792 193 +306 998 792 193‏

Seanomad Freediving School е първото училище по свободно гмуркане в България, което предлага висок стандарт на обучение. Школата е създадена от Любомир Стефанов – единственият AIDA инструктор и международен съдия по свободно гмуркане в България. Той е успешен състезател на международно ниво, с участия на големи състезания, няколко медала и 9 национални рекорда в дълбочинните и басейновите дисциплини. Любомир тренира активно с цел да подобри рекорда си от 60 метра (CWT – гмуркане на дълбочина с моноплавник), поставен на Световното първенство в Каламата през 2011 г.

Seanomad Freediving School

Още интересни предложения за активно лято ще намерите в новия брой на списание 360°.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.