Сърф училище Оазис

0
 

Сподели

Shares

A Team са хората, занимаващи се с най-старото училище по уиндсърф в България. То се намира в залива на Арапя. Освен там обаче клубът има и друга, по-нова база, разположена на плажа на Оазис до с. Лозенец.

A-Team - Сърф училище Оазис

Уиндсърф училището на A-Team в Оазис бързо набра популярност с умелите си инструктори и аниматори. Освен уроци и екипировка за уиндсърф и SUP под наем, при тях може да наемете още и велосипеди, водни колела и каяци, или да се включите към разходка с катамаран.

A-Team - Сърф училище Оазис

A-Team е спортен клуб, създаден през 2006 г., който се занимава основно с популяризирането на спортовете уиндсърф и SUP в България. Популяризирайки уиндсърфа в България, A-Team правят и филми за условията за този спорт в Черно море. Любими уиндсърф дестинации на клуба по българското Черноморие са Лозенец, Арапя и Корал. Повече за уиндсърфа в България можете да научите от кратките филмчета на A-Team, публикувани в 360°.

A-Team

A-Team можете да намерите, освен в залива на Арапя и плажа на Оазис, и на a-team.bg и тел. 0888 440059, 0878 774355. Можете да видите с какво се занимават и във Facebook.

A-Team

Повече за уиндсърф и SUР училището на A Team на Арапя можете да научите от тук.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.