Защото Колумбия е повече от кокаин и марихуанаДата на събитието: 02.07.2014
0

Сподели

0Shares
0 0
Защото Колумбия е повече от кокаин, марихуана и кафе…
huffingtonpost

Ако имате подозрения в горното или ви трябват доводи, на втори юли в Клуб на пътешественика ще можете да попиете емоции и полезна информация от Колумбия. Разказът ще бъде на Тези, която наскоро се завърна след едногодишен доброволчески проект, по време на който работи с деца и младежи в неравностойно положение.

„Колумбия е една невероятна страна с огромно разнообразие от климат, релеф, растителни и животински видове, хората са изключително мили и любезни, но за жалост се сблъскват с много сериозни социални и политически проблеми… Въпреки това успяват да запазят усмивката си и доброто си настроение, и винаги са готови за фиеста и карнавал!“ – Теди.

Защото Колумбия е повече от кокаин, марихуана и кафе…

Презентация „Защото Колумбия е повече от кокаин, марихуана и кафе…“
02.07.2014, сряда, от 19:30 ч.
Клуб на пътешественика, София
Клубна такса: 5 лева, включва: презентация, прожекция, безплатна напитка

Ако искате да чуете колумбийската история на Теди, имайте предвид, че местата в клуба са ограничени и е препоръчително предварително да се запишете. Можете да го направите с лично съобщение във Facebook, на e-mail travellersclub.bg@gmail.com или телефон: 0882 29 28 77.

Още една колумбийска история от рубриката Клуб на пътешественика представя, разказана от Иво Начев, можете да видите тук.

Сподели

0Shares
0 0

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.