Защото Колумбия е повече от кокаин и марихуана

0


Дата на събитието: 02.07.2014

Сподели

Shares
Защото Колумбия е повече от кокаин, марихуана и кафе…
huffingtonpost

Ако имате подозрения в горното или ви трябват доводи, на втори юли в Клуб на пътешественика ще можете да попиете емоции и полезна информация от Колумбия. Разказът ще бъде на Тези, която наскоро се завърна след едногодишен доброволчески проект, по време на който работи с деца и младежи в неравностойно положение.

„Колумбия е една невероятна страна с огромно разнообразие от климат, релеф, растителни и животински видове, хората са изключително мили и любезни, но за жалост се сблъскват с много сериозни социални и политически проблеми… Въпреки това успяват да запазят усмивката си и доброто си настроение, и винаги са готови за фиеста и карнавал!“ – Теди.

Защото Колумбия е повече от кокаин, марихуана и кафе…

Презентация „Защото Колумбия е повече от кокаин, марихуана и кафе…“
02.07.2014, сряда, от 19:30 ч.
Клуб на пътешественика, София
Клубна такса: 5 лева, включва: презентация, прожекция, безплатна напитка

Ако искате да чуете колумбийската история на Теди, имайте предвид, че местата в клуба са ограничени и е препоръчително предварително да се запишете. Можете да го направите с лично съобщение във Facebook, на e-mail travellersclub.bg@gmail.com или телефон: 0882 29 28 77.

Още една колумбийска история от рубриката Клуб на пътешественика представя, разказана от Иво Начев, можете да видите тук.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.