Зелени дни

0


Дата на събитието: 15.04.2010

Сподели

Shares

През Aприл ни очакват „Зелени дни”

В началото на пролетта, малко след Великден, столицата ни ще стане център на цяла поредица от събития, обединени под мотото „Зелени дни“ и ориентирани към опазването на природата и природосъобразния начин на живот. Централно място в програмата се пада на Фестивала – изложение, който ще се състои от 15 до 18 април в градинката пред Народния театър. На специално изградени за изложението шатри стоките си ще представят производители на биосертифицирани храни и козметика, дистрибутори на екипировка за планина, катерене и къмпинг, изби, предлагащи органично вино, активни организации в природозащитата и биоразнообразието, природни паркове и общини, зелени и отговорни туроператори.
Паралелно с това ще се проведат интересни и забавни състезания за деца, фотоизложби и фотоконкурс, филмова програма с екологична насоченост, международна научна конференция на тема „Към един отговорен български туризъм”, дебати, граждански подписки, зелени акции за почистване на Южния парк, зелени училища, интересни уъркшопи.

Пълната програма на събитието ще намерите на сайта www.predizvikatelstva.com

Организатор на „Зелени дни” е Българската асоциация за алтернативен туризъм в парньорство с Френския културен институт и Спортно-туристическа агенция Одисея-ин.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.