Бен Уолис за BMX-а и „Златният час“

0
 

Сподели

Shares

BMX звездата Бен Уолис отново ни изненадва приятно, този път обаче с филмовия проект GoldenHour (Златният час).

Бен Уолис, BMX

Повече за BMX предизвикателството, уменията и триковете, които стоят зад това видео, Бен разказа в специално интервю, дадено на нашите приятели Monster Energy.

Здравей Бен, как върви живота от както се премести в Калифорния?
– Върви супер, сега след като се установихме мога да се концентрирам върху BMX и да се забавлявам с приятели. Страхотно е да стана сутрин и да почна да карам, а не да шофирам часове до някой закрит парк, защото вали. Двора на Стефан Мъри е малко по-надолу по улицата, местата на Хийф Пинтер и Пат Кейси, както и поредицата скокове на FOD, също са наблизо. Няма от какво да се оплача. Наложи се да пропусна някои състезания като Simple Session и FISE, но догодина ще съм там.

Зае 4-то на X Games в Бразилия през 2013-та, замислил ли си нови трикове за тази година?
– Работя над някои неща, но ако трябва да съм честен, за мен не е важно да блъскаш нещо трудно и да се надяваш да стане. Трябва да усетя добре скоковете, преди да пробвам някои от новите комбинации.

Бен Уолис, BMX

Завърши ново видео с Monster Energy точно преди игрите. Разкажи ни малко за идеята и за хората, които участваха.
– Да, с Джъстин Козман, Уил Страут и Раян Фуджър направихме един клип на забавен каданс на скоковете FOD. Снимахме два дни по залез слънце. Исках да покажа моя стил и какво означава за мен „дърт райдинга“. Спортът толкова е напреднал, че плавните и високи скокове са заменени от луди тикове и въртене над ролерите. Това е един къс филм, в който нямаше нужда да правя сложни трикове или да се доказвам. Вместо това се забавлявах, което е същността на BMX-а.

Бен Уолис, BMX

Какво следва сега при теб?
– Има няколко състезания в календара, но със сигурност ще участвам на Vans Kill The Line в Южна Франция и епичното Dreamline, където нямам търпение да се завърна.

Искаш ли да поздравиш някого?
– Искам да благодаря на всички мои спонсори, без които това нямаше да е възможно: Monster Energy, Mongoose Bikes и Stay Strong, също и на Калвин, Лейзър, Майкал, Насти, Боан, Хийт,Ранди, Диуард, Джоуи и Мат за снимането.

Бен Уолис, BMX

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.