Летният фестивал на HMSU „BROKEN BALKANZ“

0
 

Сподели

Shares

H.M.S.U.

Тази година HMSU OPEN-AIR SUMMER FEST 2014 „BROKEN BALKANZ“ ще се случва между 27-ми и 29-ти юли на Витоша и в ПАРТИЦЕНТЪР 4КМ. Мястото на летния фестивал е зелената Стамболова поляна, която се намира близо до хижа Момина скала. Организатори са дръм ен‘бейс пионерите от Hard Music and Sounds United, изчестни още като HMSU.

Летният фестивал на HMSU „BROKEN BALKANZ“

HMSU OPEN-AIR SUMMER FEST 2014 „BROKEN BALKANZ“
27-29.06.2014
ПАРТИЦЕНТЪР 4КМ и Стамболова поляна, до хижа Момина скала, Витоша

С 48-часовото парти ще бъдат отпразнувани 80 години Парк Витоша. Сред гости диджеите са имена от Бразилия, Великобритания, Унгария, Русия, Белгия, Гърция, Турция, Румъния, Хърватия, Македония, Сърбия и, разбира се, HMSU Crew. Ето малка част от DJ-ите, които ще можем да видим на витошката поляна: Hazard, Break, Dom & Roland, Phace, Technical Itch, Big Bud, Black Sun Empire, Camo & Krooked, C4C, Taxman, Audio, Spor, Raiden, Psychofreud, Dillinja, Current Valune, The Sect, Capital J, J Majik, BTK, Mefjus, Jamalski.

H.M.S.U.

Програмата в ПАРТИЦЕНТЪР 4КМ ще започне в 20 ч. на 28.06.2014 (събота) и ще продължи до сутринта в 8 ч., след което ще се насочи към Стамболова Поляна на Витоша, където ще продължи от 16 ч. Желаещите могат да се възползват организирания за целта транспорт – резервации с мобилен телефон и лаптоп през сайта на HMSU. Извозването ще стане още сутринта, можете да се пренесете да отмаряте след партито директно на открито.

С оглед на промяната ще бъде удължено и предвиденото фестивално време в неделния ден, когато музиката в официалната ще продължи до 16 ч. в неделя, а в София се организира в неделя афтърпарти в Маймунарника с начален час 20 ч.

H.M.S.U.

Подробмостите за партито можете да намерите тук.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.