Платен журналистически стаж в 360°

0


Дата на събитието: 24.06.2014

Сподели

Shares

360°

360° – медията за екстремни спортове и активен начин на живот търси да назначи за платена студентска практика Стажант редактор от *Американски университет в България или Югозападен университет „Неофит Рилски“.

Търсеният кандидат е студент в специалност Журналистика и масови комуникации, Журналистика или Филология от Американски университет в България или Югозападен университет „Неофит Рилски“, Благоевград, който се интересува от екстремни, алтернативни спортове и журналистика, активен е и иска да се развива в динамична медия.

Срок за кандидатстване: 24.06.2014 г.
Необходими документи: CV и мотивационно писмо на български език
Начин на кандидатстване: Чрез онлайн платформата за студентски практики на адрес praktiki.mon.bg. Работодател: Есктрийм Медия ООД.
Срок за провеждане на практиката: 27.06.2014 г. – 26.09.2014 г.
Заетост: 240 работни часа в рамките на 3 месеца, разпределени според ангажираността на стажанта

360°

Стажът е съвместим с университетската програмата на студента. Той включва както работа за списанието, така и за уебсайта, участие в събития на медията, възможност за пътувания и отразяване на събития, достъп до богата база от информация и контакти. Работното място е в централната част на София – площад Славейков. Има възможност и за дистанционна работа след въвеждащо обучение.

Стажантската позициия е по проект “Студентски практики”, финансиран по ОП „Развитие на човешките ресурси“ и съфинансиран от Европейския социален фонд.

За участие в предвидената практика могат да кандидатстват всички редовни и задочни студенти, вписани в Регистъра на действащите и прекъснали студенти и докторанти, поддържан от МОН. За успешно приключило се счита практическото обучение, проведено в реална работна среда в рамките на 240 часа. След приключването и отчитането на практиката на студента се изплаща стипендия в размер от 480 лв.

Всеки студент има право да бъде включен в практическо обучение по проекта веднъж в рамките на своето обучение за придобиване на всяка една образователно-квалификационна степен (веднъж като „бакалавър“ и веднъж като „магистър“).
Повече информация за програмата можете да намерите на praktiki.mon.bg.

*Ако следвате Филология, Журналистика или друга подходяща специалност, но сте студент в университет, различен от Американския и Югозападен в Благоевград, свържете се с кариерния център на учебното си заведение, за да проверите дали има свободни места за стажанти по програмата. Ако има възможност да се включите в “Студентски практики 2014″, пишете ни на magazine@360mag.bg.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.