Търсите ли вход към EXIT Adventure Bulgaria?

0


Дата на събитието: 12.06.2014

Сподели

Shares

EXIT Adventure Bulgaria

Задава се един луд, незабравим, юнски петък 13-ти. Под името EXIT Adventure Bulgaria, в рамките на 15 часа най-добрият европейски фестивал ще оживее в столицата на две сцени, като част от подготовката за предстоящото 15-о юбилейно издание в Сърбия и Черна гора през юли. Четирима EXIT-хедлайнера и осем горещи български групи и диджеи ще се включат в събитията.

Приключението ще започне в клуб „Маймунарника“ в Борисовата градина в 15.00 часа. В късния следобед публиката ще се потопи в лежерно реге настроение, доставено от Selector Lazy Face, което ще надградят българската етно-реге-хип-хоп група Мерудия. Градусът на настроението ще се покачи с една от най-популярните български сайкъделик етно-рок групи – Kottarashky & The Rain Dogs.

EXIT Adventure Bulgaria

Повече за EXIT Adventure Bulgaria можете да научите от тук.

Звучи добре, нали? Ако сте се вдъхновили и търсите начин да минете през входа на това EXIT Adventure парти, можете да си спечелите покана от нас. Единственото, което трябва да направите за целта е да отговорите на следния въпрос: Кой от хедлайнерите на EXIT Adventure Bulgaria ви надъхва за екстремни приключения с приятели? Отговорът си трябва да изпратите на Facebook страницата на 360°, което ще ви гарантира участие в жребия за покани. Предвидили сме по две покани за всеки, който спечели, така че да можете да се забавлявате с компания. Срокът, в който ще очакваме вашите отговори е полунощ на 12 юни. Дерзайте!

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.