Екипирай се цветно за Фестивал на цветовете

0


Дата на събитието: 17.06.2014

Сподели

Shares

Фестивал на цветовете

Задава се нещо много свежо и шарено – Фестивалът на цветовете в София.

Вдъхновен от индийската традиция Холи, и набиращ популярност по целия свят, фестивалът ще бъде в София на 21 юни. Специално за най-дългия ден на годината той ще събере купища цветни хора на стадион „Академик”. Сред изпълнителите, с които ще се обменят цветове и звуци са английската дъбстеп легенда Rusko, DJ SASH!, The Offenders, Don Cabron, Casper, българският театър на огъня и сенките Fireter, Дивна, Михаела Филева и Веси Бонева, както и редица други български и чужди гости.

За да ви предизвикат да направите дните си по-цветни, 360° и организаторите на фестивала решиха да ви изненадат приятно с подаръци – два билета, които ви осигуряват достъп до богатата фестивална програма и богатата палитра от цветни прахове „гулал”.

Фестивал на цветовете

Ако искате да си спечелите покана за Фестивала на цветовете в София, трябва просто да ни изпратите снимка на най-цветната част от вашата екипировка. Това може да бъде екипировката, с която карате колело, ски, летите, плувате… всичко, което ви прави по-цветни, активни и щастливи. Снимките ще очакваме като лични съобщения на Facebook страницата на 360°. Срокът, до който можете да ни ги изпращате е 12 на обяд на 17 юни. Победителите ще бъдат определени чрез жребий. Най-добрите снимки ще бъдат публикувани в 360mag.bg, а авторите им ще получат награди от 360°.

Интервю с организаторите на Фестивал на цветовете.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.