Какво да очакваме от Обиколката на Витоша 2014

0
 

Сподели

Shares

Обиколката на Витоша 2014

Остават броени дни до началото на един от най-популярните маратони в България – Обиколката на Витоша. 100-километровата скоростна обиколка на планината за пешеходци и колоездачи е със старт на 14 юни 2014.

Тази година за пръв път най-големите ентусиасти, които искат да участват и в колоездачната, и в пешеходната обиколка, ще могат да се включат и в двете. За целта колоездачният старт ще бъде в 6 сутринта пред резиденция Бояна, а пешеходният в полунощ на 14 юни.

Хората, които се готвят за състезанието, могат да имат предвид, че трасето ще бъде маркирано с оранжеви табели и червено-бели ленти. Маршрутът не съвпада на места с туристическа маркировка. Навсякъде където той е различен от миналогодишния, ще има съдия който ще насочва участниците.

Ако искате да попиете до духа на състезанието и да се настроите за него, вижте видеото – официален репортаж от Обиколката на Витоша 2013:

Състезанието, подобаващо, ще бъде последвано от парти в клуб Mixtape 5 на 19 юни. Началото е в 21 ч., а входът е свободен. За музиката на маратонците ще се грижат Raja&the Band и AL NIK & CRITERIA от Fruit Sessions.

Повече за 100-те километра около Витоша, условия, маршрут, регистрация можете да научите от сайта на събитието vitosha100km.bg.

Обиколката на Витоша 2014

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.